Nerd it

Nördar låten!
Ella och Mathilda tipsade!


Chocktillstånd

To bad. i'm back. Vart jag har hållit hus?

Jo, bland annat hos Petra (onsdags, höhö evighet sen) med Chanco. Var ett tag sen bara vi tre träffades. De hade bakat brownies, som kunde jämnföras med min kladdkaka jag bakade för ett tag sen = torr. Vart försvann kladdet egentligen? Hade exakta tiden i ugnen. Uhh, sånt är surt. Fast brownisarna var ju precis som de skulle!
Fest med Frida, även om det inte blev så livat. bara hänga är också kul (: Meine schwster Madde gick balen. Hur fin som helst, som även alla andra var. Madde var sådär docksöt! Eller mer princess i ljusgrön marsipan! Graawi.

Dessa nutida dagar tillbringas stående/gående (mina fötter är fortfarande i chocktillsånd. Jag menar dagar ut och dagar in på kvarnängsgatan satt vi ständigt i vårt fina klassrum och alla lärare tog sig till oss:)) Jo men vad jag skulle komma fram till är att Frida och jag har apu på Jysk. det är toppen! Ganska kul ändå att kolla upp artickelnummret på en ful matta. inte.
Nej jag ska inte klaga. De är jättesnälla mot oss :)

Idag åt vi delikat spagetti och köttfärssås hos Fridas mormor. Mötte en söt och frågande gubbe med rullator på gatan förut idag (efter att ha hejat på massa kunder blir det som en reflex att göra det utanför butikens väggar).
Jag: Hej?
Gubbe: Vaaart jag än går äär det motvind!
Vissa gubbar försöker inte ens vara söta, de är det ändå. Men jo jag kan hålla med honom. Det blåste något hiskeligt idag!

Ge mig något positivt

Nationellt prov i MatteA del 2 idag. Fy fan.
Egentligen är det ju ren repetion från 9an, men det kändes inte alls bra när jag hade lämnat in provet. Kan ju då samtidigt avslöja att matten inte vill vara min bästa vän alla dagar. Fast samtidigt försöker jag ibland övertala mig själv om att det är roligt, för då kanske det går bättre tänker jag då? Men nejnej, såklart inte.  

Negativ stämning är tråkigt, så för att pigga upp stämningen så passar det ju kanske att meddela att min lillasyster har fått sommarjobb. Vänta få se nu, jag har inte sökt till 5 olika sommarjobb, nej då det har JAG JU VERKLIGEN INTE!? Lite irriternade så, ja.
Ska nog vara glad för Evves skull istället :)
Får nog gå runt och tjata lite mer. Nu är minnet på mobilen fullt igen. Jobbigt. Speciellt när man inte kan markera flera sms samtidigt på den där "godistelefonen" som Hanna kallar den. Okej, den är tillverkad på 1400-talet i småland. Yes.


Känns som ett jävla bottennapp just nu. Upp-piggning tack!  


Ett skepp kommer lastat med oviktig information.

Har placerat ett par enorma öronlurar (som jag kallar det) på huvudet. Eller runt huvudet. Ganska fula. Sen glappar det i sladden så det hörs bara i den vänstra puffen ibland. Får första placering på dagens störigheter. Nej, inte för att dagen har haft så många störigheter, tvärtom, en väldigt bra dag måste jag säga (: Dålig hårdag dock. Nee, förlåt. Massa oviktiga och naturliga problem som jag sitter och babblar om :S .

Dagens väder: Regn (mysigt och det luktar gott i luften. friskt ni vet?
Dagens låt: Use somebody - Kings of leon (Hultsfred 09 nästa x)
Dagens stora händelser:
- Hähä, fika med Fridis och Hanna.
- Slutade några timmar tidigare, eller nej föresten, det är inte så märkvärdigt. Händer ju nästan jämt hos oss på handel :)
- Jag lyckades förstå innerbörden av hur man tänker när man ska räkna ut Debet&kredit under Monicas lekiton. SÄLLSYNT.

Yes. Nu är det soligt ute och jag lyssnar på Håkan i vänsta örat som sagt. Man kan ju undra varför jag inte drar ut den förbaskade sladden ur datorn, men det är nämligen så att lillasyster min kräven största möjliga tystnad när hon pluggar. och då kan man ju undra varför jag inte sätter mig i ett annat rum,..vilket jag visst redan har gjort. Ehhee,..(kul att jag plötsligt dissar mig själv.) Förensten det var inget! Nu ska jag längta tills i sommar.

That look

191858_lb

 207640_istanbul09003

200214_looook 

143356_lokanbokkan 
http://lookbook.nu/


We're not living in America

Hanna ska lära mig shorline på gitarr i sommar och jag håller ivrigt på att övertala pappa om att få gå på Peace & love i sommar! Hoppas ju innerligt att ni förstår mig när jag säger Håkan Hellström och Laakso! Hoffmaestro & Chraa, Kleerup, Lykke Li, Mando Diao, ja typ, Lahl.,.nej men MEN NI FATTAR GREJEN!

Soundet from the Sounds forsar ut ut våra minimala och snart spräckta högtalare? YEESSS!

Igår blev det spontantripp till Frödinge för att kolla A-laget. Frödinge mötte Tuna och jag säger inte mer än så ;) Det var ganska mysigt. Med sällskap av Chanco, Josse och Lotta plus korv med bröd så höjdes mysfaktorn några steg (: 
Okej, jo det är klart, solen lyste på andra sidan planen och vi satt på den andra sidan och huttrade i skuggan, men hur farligt var det egentligen? va va, nej väldigt ok. 
Idag känner jag min lite småförkyld? Urschh, säg sist jag var sjuk? Jag säger det en gång för alla! Jag tror (seriöst) att jag har hållit mig frisk så länge för att jag äter så mycket lök. Yes, that's the thing. Så ikväll blir det att proppa i sig rödlök, hähä. Det är så himla gott!

Idag har Evve och jag städat lite. Vuurstingresultatet!
Nu ska jag leta reda på farmors laxrecept (: Lördag idag jag vet, men det blir nog en myskväll med film. Eller kanske melodifestivalen? haha, eller somna efter hälften av bidragen som vanligt.  


Tuesday (:

Jag ber om massage nu!!! Fick ju i och för sig det av mammi igår, men är fortfarande stenhård (hård som sten) i axlarna. kan ju bero på danshelgen :) Uppvisningen i söndags var som dunderhoning! Fast det var först när jag kom hem, drygt 2 timmar senare som jag insåg hur kul jag hade haft! Dock är det trist att så många ska sluta. Spännande att se hur det blir nästa termin :) Johannas och mina basketbrudar var kowlingar på hööög nivå! 

Tisdag idag,.. jo, tisdag är det och jag är något fruktansvärt pepp på Peace&love.
Inte klokt.

Tittade på Madicken förut, så då passar det ju faktiskt utmärkt att slänga in en bild på Melker ur Saltkråkan :)

Min lite lagom låga humor passar perfekt nu kl 19.08! 

Håll tummarna för mig på det nationella i matte imorgon!!!

Imorgon gäller det :)

Här har man dansat hela eftermiddagen :) Hela dagen har det funnits en jobbig nervositet i luften. Usch jag är så rädd. fast jag vet att jag kommer vilja springa ut på scenen igen när det är över, just för att det är så jävla kul.
Kom hem hur trött som helst vid 19.15. Skulle träffat girlsen ikväll och fest egentligen, men känner att varken mitt huvud eller kropp orkar just nu. Ska ju ladda inför imorgon! :) Så ikväll blir det pizza och sunes sommar som står på schemat!

Erik Hassle besöker metropol ikväll! Åldersgränserna kan springa iväg och gömma sig just nu! Jag får lyssna på honom här hemma istället ;)
Här kommer en av alla underbara:



Yes, nu har pizzan anlänt! Hoppas alla får en trevlig kväll (:

Madde, Madde, Madde

Jag kom hem och satte på Ztv. Det är inte klokt va bra musik det finns! Jag skulle vara lyckligast idag om det skulle finnas Zradio :D sååååååå ljuvligt!

Madde sover (?) i min säng nu.
Skulle nog kunna påstå att hon sover 2/3 av sin dag.
Jag kan dra en snabbis av hennes vardag!
* Vaknar i sömnen ;) maahah, nej okej.
* Går som en zombie till badrummet även fast hon vet att det bara är 25 minuter kvar innan bussen kommen.
Nej okejjjj? Du hade tänkt hinna duscha också, men jaja, det är ju klart!
* Buss till skolan och vi får anta att hon sover på lektionerna.
* Buss hem och Mat.
* Slänger sig i soffan "Jag har så sjuuuuuuuukt mycket att göra!...men om jag sover till halv så pluggar jag sen. Eller föresten! Vill du följa med på promme sen när jag sovit? Det är ju så himla fint väder!"
Madde, Madde, Madde.
Efter halvtimmen i soffan går hon upp på sitt rum och sover ... 2 h ?
Tänk även på att hon pratar i telefon 1,5 timme på det.
Klockan hinner bli...tjaa 21.00 ?
"Nu börjar blablabla på tv!!! MÅSTE se det!!!"
* "Neeej, usch! jag har inte hunnit plugga något idag! Nu är jag aaalllldeles för trött. jag får gå upp kl 6 imorgon och plugga järnet!" 

Jag säger bara Go Girl. 



Känns som att jag har ett innehållsrikt liv :D 
Nej nu ska jag kolla på Ztv (:  


Shake that thing .

Hej, ska sova nu. Är skittrött! Dansat hela kvällen. Det var sista gången i danslokalen för den här terminen. Sorgligt! Börjar bli nervis nu. Buuuh! Söndag 15.00 (: Kom och kolla!

Imorgon blir det ledarmiddag på Monte Carol och sen fest tror jag.

Godnattpuss!

<3

Molnen rör sig snabbt över himlen nu. Usch va det blåser idag. Regn också.
Tänkte bara säga att jag älskar mina systrar.


Långhelgen blev lyckad minsann!

Valborg i torsdags blev en myskväll, (: Satt vid Stranden i Storebro och grillade och drack o så. Väldigt mysigt men ack så kallt! Runt 11 gick alla hem till Robin. haha, vad va vi? 14 pers ;) Skoj ialf och jag åkte hem runt 1 den kvällen och sov mycket gott i min säng! Har nog några bilder på mobilen MEN den vill inte funka för tillfället! Helt damp! fast ganska skönt att vara utan den måste jag säga (:

Fredagen var het het och åter het. Evve och jag solade samt målade staketet lite (: Det var duktigt tycker jag! Brände mig lite på bröstet men det har övergått till en mindre röd nyans tackolov ;) På kvällkanten var vi hemma och grillade! TJAAAA gott det kan vara :) Somnade på soffan sen om jag inte minns fel. Så skönt!!

Natten till lördagen gick som en fingerknäppning! (mahah) Uppe med tuppen och mamma och jag åkte till Horn för att plocka upp Madde som va hos Kristoffer, sedan vidare till Linköping. Vi fixade det sista med hennes balklänning och där i provhytten - utan smink, håruppsättning eller något var hon så jävla vacker!!!!!!! Hon kommer vara finast av alla! (Inget skämt!) Klänningen satt så pass bra så hon fick en bh på köpet :) En dyr sådan. Vi checkade sedan stan och sen ikano :) mamma hittade ett par skor till mig :) (Sällsynt) Almost like gladiatorskor :) Jättefina. Definitivt ett köp jag tog med mig hem. Skulle leta efter något till skolavslutningen också men vetifasen vad jag ska ha på mig! Vet du? Klännig? shorts? kjol? Äh, sånt löser sig (dagen innan) ;) 

Hem och vända i dörren innan jag åkte med Frida in till stan för fest!  jag hade jätteskoj och vädret var underbart (:  
En toppenkväll med deeptalk, skratt i mängder, fyllepizza och bäst sällskap.


Sov i stan och ingen sovmorgon precis. Kl 9 gick jag till min älskade farmor som gjorde superfrukosten till mig :) sen sov jag en stund innan klockan slog 11 och det var dags för dance,dance,dance! ända till kl 14.30 gjorde vi våra moves på det dammiga dansgolvet i danslokalen. Tycker verklgien de borde bättra på städningen där nere. Inte fräscht att dansa med dammråttor. Puuhh! pappa hämtade mig och hem och vända i dörren med en snabbdusch innan systrar jag och mamma åkte till hultsfred för att gratta vår 10-åriga kusin :) Hanna fyller tvåsiffrigt! (; 
Åt massa god tårta och sjöng lite singstar.

Hem och slänga sig i sängen. Ahh, härlig känsla :) OJ, långt inlägg idag! men så blir det ju med sammanfattningar ;)

Idag gick jag och Frida till expert där vi lämnade in min mobil. Ska hämta den imorgon och se om problemen är lösta. Så tro inte att jag är sur för att jag inte svarar ;) Sen blev det palma för vår del där vi roade oss som vanligt . mahaha <3

Nu blir det..ehm Syster ska ha datorn!


RSS 2.0