Nyårsafton

Sinead O'Connor – Nothing Compares 2 U

Det blev lite fler nyårslöften än beräknat, men jag ska följa varenda en! För mitt eget bästa. Ska ringa Madde kl 5, då är det tolvslaget i Australien. Hjärtat. Vill bara krama om dig!

Snart ska jag Sara och Lotta handla mat till kvällens meny. Hoppas ni alla får en bra kväll. Gott nytt liv allihopa :)


God kväll!Hej tappra läsare!
Trots 750 m simning igår plus pulkarace (vilket resulterade i ömma vader), så kunde jag inte somna igår. Inte förens kl 02 sådär. Så.. Evve och jag sov till 11.30 idag. Heheh. Och jag fick inte ångest. Helt underbart :)

Mitt i allt kanske inte så underbara, så fick jag ett samtal från min kusin idag. Och jag ska få göra en jätterolig grej i sommar! Hihi, Jag ska göra det som jag älskar mest utav allt.

Jag saknar Madde. Jag vill till P3guld-galan den 22 januari. Jag vill inte bli förkyld och nu ska jag äta köttfärssåsmackor som Evve har gjort. God kväll!


Karsten

Hahah, jag har Sveriges lägsta humor. Kanske bäst att säga det innan :)
Memories

Daniel Merriweather – Red

Tjuuluu. Allt är bra! Solade nyss. Längtar som tuuuuuuusan till den 6 januari :) Ska fråga lillasyster om man får ta med hennes kamera.

Kvalitetsfka med Sara och Emma idag. Jag har börjat med en social grej, en regelbunden grej. Den där grejen med kaffe. Ja, kaffe. Jag gillart :) Men ska inte gå så långt som huvudvärks-kaffe. Nejtack.

Lyssna på låten ovan, jag tycker den är fin. Måndagsmusik.

.


Höu, höu (tänk tomte)

Hej hörrni! Jag gör en lista.

1. Jag hade en jättemysig dag igår (julafton) med både skratt och gråt. Storasyster ringde och jag kan väl säga att hela familjen Svensson är ett enda gäng lipsillar. Det var skönt att få prata med henne, Gucci.

2. Åt nog världens godaste julbord igår hos faster Christina. Älska lax, sill och waldorfsallad!

3. Just nu sitter vi framför tv:n och kollar på mitt i naturen. Granen klädde Evve och jag i förrgår, och med lite glitter och kulor blev den ju bara fööör fin :')

4. Om en timme ska vi på jullunch hos farmor, sen ikväll blir det utgång med värdens underbaraste människor :)
det blir Harrys och jag är peeeepp?!

5. jag älskar min familj och alla som står mig nära. God Jul!

345

Coldplay – Yellow

Jag har en, en viktig julklapp kvar att inhandla. Får göra det imorgon efter skolan, och ta kort på Thonbergs foto till körkortet. Idag har jag och min familj ätit julmat och huggit julgran. Jag har inte sett den än, men pappa sa att den var lite gles. Hahaha, pretty.

Detta är mitt 345:e inlägg, så skriv upp det allesammans! Jag är faktiskt väldigt glad över att jag började blogga, det är skönt att skriva av sig ibland, även om det inte handlar om något speciellt. Jag kan tycka att det är just Det som har sin charm, att man inte behöver skriva om saker som är viktiga eller aktuella. Vardagsliga händelser, impulser och känslor tycker jag är mycket roligare att läsa om, och att skriva.

Och jo, om 18 dagar ligger jag på stranden i Egypten med mina finaste.


Gud vad jag längtar.


Lucka 15

Idag öppnade jag lucka nummer 15 i min chokladkalender. Gissa vad? Det var en bil i choklad. Och gissa en sak till. Jag har tagit körkort idag :)

Fint ju?19:11

Deppbloggar lite.
Ogillar det jättemycket.
Men den här dagen alltså...
Idag är det helt okej att göra det.

Coldplay – Fix You

Dagen före tha big thing

Hej bloggeeeeen!

Sitter i hörnet i soffan med massa kuddar och tända ljus. Pappa och jag (mest pappa) sitter och kollar på Dagissnuten. Det kan ju vara bland det bästa med julen, att det går så många mysiga filmer på tv? :) Iofs ska man ju inte kolla på tv när man ska mysa med familjen och nära och kära, men bra filmer på tv:n är ju nästan lite sällsynt ju?

Idag har jag och alla andra dansare genrepat inför den stora dagen imorgon :) Är helt slut i kroppen. Om jag har blivit friskare? Njaee. Gillar det inte. Det faller mig inte in! You know.

På tisdag ska jag Emma och Sara gå till resebyrån. HIHIHIHIHI.

Friday

Är förkyld som en myrslok. Ahhh, precis i tid till dansuppvisningen på söndag. GREAT! Den här veckan har det hänt väldigt mycket, och jag har haft massa olika känslor i kroppen.
Ikväll har jag bokat idolmys med mamma och pappa. Glögg ska vi dricka också :) Mmmm, älska glögg ju?


Evve jag och Ella i Branäs :)

RSS 2.0