hihii


Kissemissepisse.


Vilken underbar helg alltså? :) hhih, jag är så glad. Men så fort jag tänker på skolan så sjunker jag ihop inombords. Imorgon när jag kommer hem från skolan ska jag ta mig tusan plugga häcken av mig. dator- och tvförbud låter väl som en ganska bra idé?

25 november

Inte riktigt klokt vad saker jag har att göra...

.


jay



Jay Smith i idol igårkväll?! SÅ JÄVLA BRA!?

You



Alicia Keys – No One

Hej allihopa.
Blir lite smått förvånad varje gång jag går in och kollar statistiken, hihh.
Jag mår bra. Fruktansvärt bra. Fast skulle nog må bättre om jag inte satt så mycket vid datorn hela tiden. Måste nog skärpa mig och lyssna lite mer på Paolo Roberto. Imorgon ska vi åka till Stockholm på mässa. En mässa om vidareutbildning. Eftersom jag är galet vilse i vad jag vill göra så hoppas jag att det ger mig en liten knuff i ryggen, eller en klapp på axeln ialf. Eller norge? Eller ingenting alls? Joo, något måste jag nog göra. Annars kommer jag nog börja trampa en grop i köksgolvet, typ.






Party with my pain



Vilken helg! Vet inte vart jag ska börja men den har hur som helst varit underbar. På alla sätt.
I fredags såg jag och Jullan Johnossi. Det var griiiimt vill jag lova! Sveriges bästa rockband skulle jag vilja påstå.
I lördags fick jag äntligen träffa Edvin. Vi kollade på Sagan om ringen som jag aldrig har sett från början till slut. Jag kritiserade den och sa "Varför gjorde de så?" ett antal gånger. Edvin förstod sig inte på mig, haaha. Antar att det inte är min typ av film helt enkelt. I söndags dansade jag ett antal timmar och pysslade med rekvisita inför dansuppvisnignen. NU ÄR DET INTE LÅNGT KVAR! Sedan har jag även firat fars dag. Det var väldigt mysigt och han fick paket av oss. Vi åt lax och hur gott är inte det?

Snart ska jag övningsköra lite med pappi och sen blir det sleepover hos Sara.

Jag älskar oss



Madde åker till Australien imorgon.
Hon kommer vara borta i minst ett år. Men jag har bestämt mig. Antingen åker jag ner dit i sommar eller så får hon banne mig komma hem till min student!

Jag ska säga hejdå ikväll. Åhåå buuuh varför sitter jag och lyssnar på sorgliga låtar nu? Fast såklart är jag jätteglad för hennes skull. Hon ska ju ta chansen liksom. Men grejen är att det inte blir så ofta som vi umgås och bara Är. Nästan alltid är det något som sipprar emellan och vi får inte den tid vi vill ha. Men jag antar att det är så det är, att tiden är för knapp.

Hur som helst.. åh.. Jag älskar dig så himla mycket Madde. I belive in you. ♥

Crazy amazing

http://svtplay.se/v/2226166/veckans_forestallning/the_last_bounce



Ni som inte var i Globen i april, CHECKA LÄNKEN ÖVANFÖR BILDEN.
Det var kul att se en repris på svtplay. När jag Sara och Lovisa satt där i stolarna i Globen var vi som förstelnade. Vi kunde inte ens prata med varandra under showen för det var så sjuuukt bra. Man ville inte missa en enda sekund. Jag satt och gapade genom hela föreställningen. Galet . Hoppas att deras dvd från föreställningen kommer ut snart. Då vet mamma och pappa vad jag önskar mig i julklapp iallafall :)


Surprise

Jag har världens bästa pojkvän. På riktigt! :)

.


Myyycket bra

Familjen – När Planeterna Stannat
Familjen – Det Var Jag

Klockan ringde 07.15.
Superpigg! Helt otroligt måste jag säga. Hoppade på bussen 07.50 och åkte till Becca för att plugga projektarbete. Lite duktig tjej ju? :) Vi hann med en del saker och diskussioner är ju alltid bra. När klockan blev sådär halv 1 blev jag superhungrig så Sara, Emma och jag tog en fika på Bakfickan. Myyycket gott och trevligt :) Dom två nötterna ska åka bort nu i veckan. Kul! Efter fikan hämtade mamma upp mig och vi storhandlade på Ica. Nu är vi hemma och jag känner mig väldigt trött. Hmm. Men får se hur dagen slutar. Hockey kanske?

John och Ossi

Hej sötsaker!

Idag har jag gjort lite skolgrejer. Känns skönt att ha sånt överstökat såhär i början på lovet. Snart ska mamma och jag börja med maten och sedan ska Evve och jag ta bussen till stan. Sara ska justera min frilla och efter det ska jag och några ifrån gruppen dansa lite :) Många som inte kan ikväll men jag känner för ett riktigt träningspass! Mohaa.
Sen ska jag även boka biljett. Johnossi spelar i Cupolen nästa fredag :) WIII. Nu på lördag ska jag på 18årsfest i Västervik. Premiär för min del på Palle. Ser fram emot det jättemycket.

Tråkigt väder för övrigt. Trodde jag gillade hösten men njaaaee.

11.47


RSS 2.0