10.53

Guess what. On Tuesday.


22.oo

Jag kanske bara överdriver, kanske är en liten nerd, but I am not a robot. Såruvet! Hell no!
 Marina And The Diamonds – I Am Not a Robot

Käka pizza hos Alex. Det måste jag göra.

Många tankar såhär på kvällskanten, som vanligt. Vet inte vad min kropp behöver mest just nu. Massa kramar? Te? Lugn musik? Sömn? Ett telefonsamtal? Behöver nog gråta lite. Jag är sån! Huuuuh. Går inte att ändra på det, och inte för att jag vill det heller. Gråta är så sjukt ... befriande!

Imorgon är det fredag. Jag ser fram emot helgen. Fast vet inte vad den kan bjuda på. Ska inte ha några förväntnignar alls. Då blir allt bäst. Ska bara va. Och hänga med. Och käka pizza hos Alex. Det måste jag göra.

Adrian Lux – Teenage Crime - Radio Edit
Lyssna. Gör det bara.


Like a rainbow round my heart

Hemma från Västerviks sjukhus nu. Hjärtat mår fint, och speciellt idag ♥
Jag behöver inte oroa mig. Vilket känns väldigt skönt. Just nu har jag en massa sladdar kring hjärtat. Typ elektroder. Kommer bli lite jobbigt att sova med dom.. men det är bara så man ser hjärtats dygnsrytm. Imorgon får jag plocka bort den igen :)

Min finaste. 1 månad redan.
Bjuder på en låt som han gillar.
Volbeat – Sad Man's Tongue
Och som jag också gillar nu :)

Monday evening

Holy crap! Jag är ensam hemma ikväll. Ska sova ensam i detta stora hus. Inte för att jag är rädd eller så, men så himla tråkigt? oooooch, det är studiedag imorgon. Ska nog ta en lagom lång sovmorgon, gå en promme om vädret är på min sida? och sen ska jag äta en lång frukost! Och kolla på tapeter med Sara. Senare ska jag träna lite i form av dans. Helgens dansutbildning var ju bara sååå lyckad? Jätteroligt och har lärt mig en hel del :) Ny insperation och tips!

På onsdag ska jag till Västerviks sjukhus. Det är något knaseri med mitt hjärta. Åh.

Sept. 20


Min 18-årsdag. Herrejösses!


Gaaaaalet.


12 sept. 2010Klockan är lite över 12 och ja, jag skaaaa ta tag i denna fina söndag! Snart.
Har till och med gjort en liten lista på dagens sysslor. Och nu när pappa väl har vaknat så kan jag sätta på lite grym musik, ni vet det där som gör att man får ny energi och mer motivation? :) Yeees, jag ska ta vara på den här dagen :) Har haft en fin helg. En lugn, mysig och skön helg! ♥


9 September


Bra helg, OHELL YEAH


RSS 2.0