BACK IN NORWAY

Flyget har landat, jag har sovit en gnutta, jobbat några timmar och skrattat med Emma. Nu är det inte långt kvar till nyttår, som man säger här i Norgeland. Jag har en drös med nyårslöften som vanligt. Enligt den listan har jag mycket att se fram emot 2012!

Mitt sanna jag.


Bild från min sista dansuppvisning med Aktiv Ungdom i våras. Jag var så lycklig.
Då kunde jag aldrig ana hur svårt det skulle bli utan dansen. 

Och jo, ni får ha överseende med mina bruna brallor.

LOVE. I'M HOME.


Åhh, jag är hemma!
Hemma i den blåa soffan i Långbrössle. Så fint! När jag fick krama Evve så föll det en och annan tår. Inser att jag har saknat allihopa så himla mycket. Vill bara kramas och finnas nära!

Det har firats jul de senaste dagarna till fullo! Fantastisk mat har ätits, julklappar har delats ut, det har varit mycket skratt, många frågor som "Hur är det i Norge?" och det har skypats med Madde. Det är bara du som fattas här!

Juldagen betydde utgång och det blev inte riktigt som jag hade planerat :) Kvällen började hos min fina Sara med Emma, Lovisa och goda drinkar. Plötsligt hade jag fått någon form av allergisk reaktion. Jag var knallröd i ansiktet och varm som en spis. Tackar Emma som fick agera makeup artist. Vi gick vidare mot Chaplin där man fick återse gamla vänner. Jag minns några fina ansikten (vi får utgå ifrån det jag minns...) och de var Chanco, Fanny, Lotta, Jennifer, Michaela, Hanna, Danne, och Julia. Sen åkte jag hem. På vägen hem ramlade jag ur bilen och när jag skulle lägga mig så missade jag sängen. Kan väl säga att det blev lite för mycket av en viss dryck. Så, nu har vi det överstökat!

Imorgon: Kinabesök med mina buddies. LOVE. I'M HOME.

Min lilla fina


Åh, snart ses vi. Jag ska krama dig såhäääääär länge!

SATURDAY 18:00

Nu tar jag helg! Kommer njuta som en gnu av sovmorgonen som väntar. Igårkväll gick Emma och jag över till Anna där vi hängde lite med Karin, Elin och Eva. Mycket mysig kväll. Kan rekomenderas. Vi satt och pratade om allt från pesto till bittra kvinnor. Det är kul att träffa nya människor som klickar (speciellt när de ska börja flyttpacka hem...)

Ikväll går vi över till grannen och dricker lite öl. Öl nog blivit min nya grej. Har bytt ut mitt vita vin till öl. Öl.   


INSANE

Äntligen ska ni få släcka er läsartörst med ett saftigt inlägg! Heh.

Jag mår bra, lyssnar på P3star och ska snart pallra mig ner till Solbröd där Emma jobbar. hon kanske bjussar på en kaffe, eller varför inte en kopp te för 27 kr. Ja jag vet, varmt smaksatt vatten för nära 30 kr. INSANE.

Har hunnit med en liten joggingrunda idag samt spillt ett glas med vatten över hela bordet. Tur för mig att inte Emmas dator låg där (som den annars brukar göra), Känns som att gud är med mig idag!

Snart är det dags för att packa väskan. Åker hem till Långbrössle under jul. Kommer uppskatta allt så mycket mer. Ska bli mysigt att sätta sig i soffan med en kopp glögg med mamma, pappa och Evvi. Madde får jag träffa i maj. l ä n g t a r .

  


I guess that some part of me is missing
Jag drömde om danslokalen inatt. Jösses. Jag har dansabstinens.

Tur att man inte är lättirriterad.

Sitter på en stillastående buss, mitt ute på landsbygden här i Bergen. Det är bilkö och såhär har det sett ut i snart 2 h. Tur för mig att jag tog med mig mina hörlurar, så att jag kan lyssna på norsk radio och fundera på vad jag i livet mitt vill göra. Alla runt omkring mig är så lugna. Folk sitter och sover i olika ställningar. Killen bredvid mig är rätt så snygg, om man bortser från de alldeles för stora bagyjeansen med tanke på hans smala kropp. Japp, jag har granskat honom. Tänk om han skulle se vad jag skriver...

Som ni kanske kan klura ut så har snön kommit till Bergen och det råder trafikkaos. Den allra första snön kom i fredags. Det var fint! Den första snön känns alltid speciell, visst gör den?

Jag luktar bebis. Svårt att förklara den doften, ni får helt enkelt snuffa på närmaste bebis. Har nämligen tillbringat dagen på en barnehage. Bland Prim (mjuk brunost som alla äter här), snöiga vantar och barnböcker.

elva


Fredagskvällen blev helt i min smak.

Tänk öl, fyra göteborgare och två smålänningar, mycket skratt, urbra musik och djupa diskussioner vid köksbordet fram till kl 03.30. Kl 08.30 ringde klockan min och jag drog till jobbet.

Vill härmed tacka Emma för att vi drog ut trots min tveksamma åsikt angående morgondagen ♥ .


Norges höstplåga!


Hmm, det är något med låten som gör att jag sitter och diggar med.
Nu: dags för ölkväll med svenska gutter!  

RSS 2.0