Pengar växer inte på träd


Ojoj, vad jag har jobbat och stått i idag. I got the powaaaah! Ska dra dagens schema för er, lite snabbt!

Kom hem runt 03.00 från Chaplins igår. 
Upp kl 07.00 för att hämta Syster. 
Hem och sova lite, innan jag gick upp 08.30 för att duscha (SÅ NICEEE)
09.30 - plats på jobbet för att jobba till 16.00
Åkte hem som blixten för att säga hejdå till mina vackra Gotlandsmänniskor, ♥ 
Åkte in till stan 16.45 för att jobba till 22. YEEEEEHAH?

Sååå,. dags att sovanu för imorgon ska jag upp 05.45.

Yeehah.


Igårkväll.

Hur man på bästa sätt kan spendera 90 minuters väntan på att sin syster ska sluta på jobbet.

Okej, okej. Jag hade kunnat göra vad som helst, men klockan var 22.30, det var kallt och mörkt (Vimmerbys gatulampor släktes igår? hmm.) och jag satt utanför Björkbacken på en träbänk.

Kollade igenom bilder i mobiltelefonen.
Raderade några okända kontakter.
Bytte namn på vissa kontakter.
Bytte bild på vissa kontakter.
Kollade kalendern.
Åt en fralla.
Skickade 2 sms.
Lyssnade på fotbollsföräldrar som satt ute och diskuterade om Bullerby Cup.
Satte alarmet till morgondagens jobbpass.
Försökte att inte bli arg på min syster Madde som dröjde sig kvar på jobbet...
Tittade på mina skor.
Tog en snus. (INTERNSKÄMT, klapp, klapp, klapp)
Flyttade över bilder till minneskortet.
Tänkte tanken att jag aldrig mer kommer få vara barn igen. Ni vet, bara vara liten och inte tänka på morgondagen.
Försökte igen att inte bli arg på Madde.
Kollade igenom vilka låtar jag hade på mobilen. 2 st. (Mr. Brigtside som ringsignal och Take a bow som alarm.)
Tittade upp mot himlen.

Sen kom hon och hämtade mig :)

00.41 Nattskriveri

Hej fina du!

Jag har varit på minisemester i Skåne med Emma och Sara. Otroligt behövligt kan jag säga. Har fått njuta av soligt väder och min hjärna har tömts på innehåll. Har alltså inte haft något annat i tankarna än att koppla av. Mhh, mer sånt.

Vi har just nu besök från vår barndomsfamilj från Gotland. För himla mysigt måste jag säga. Vi ses ungefär en gång per år i samband med att de tävlar i Lilla Gubbens Cup. Riiiktigt duktiga och talangfulla tjejer! Låter kanske som att jag kan massor om hästar. Jag kan inte ett smack, men de är duktiga, det vet jag :) Så imorgon innan jobbet ska vi kolla på dem när de tävlar! Jag får jämt en hejaheja-kick när jag ska kolla på sånna här saker. Det är precis samma sak när jag kollar på när VIBK spelar innebandy, kan typ inte sitta still?     

Snart är det dags för kräftskiva också. Jag längtar efter att få sätta på mig en rolig hatt och sjunga snappsvisor med människor jag tycker om!Live life to the fullest.


Vart jag mig i världen vänder.

Åh, tror jag är uppe i mina bästa dagar :) Mår så fruktansvärt bra och det beror på följande:

♥ Tackar gudarna för alla underbara människor som jag får vara bland dag in och dag ut. (Jag veeet att jag har nämt detta innan, men det är så otroligt att jag får ha så många fina vänner.) I födelsedagspresent fick jag en bok som handlar om studenten, där man själv får fylla i hur den var och allt som hör därtill. Alla fester, om sin klass, om förväntningar, om hösten osv. På en sida stod det att man skulle skirva i vilka vänner som man verkligen vill hålla kontakten med, och jag kan säga att det blev en hel del namn, det finns så många som jag har varmt om hjärtat och vissa som jag delar mitt blod med, heh, DU FATTAR?

♥ Jag har faktiskt varit ledig i 2 dagar och har gjort absolut inget vettigt. Det har varit jätteskönt, samtidigt som man vill ha saker planerade. Jag tog liksom vara på det lugna och det behövde min kropp. Jag har liksom sovit länge, ätit mat och tittat ut genom fönstret, yepp.

♥ Igår var det onsdagspub och som man brukar säga så blir alllllllltid förfesterna roligast. Och jag står mitt ord. Vi var ett gäng på 8 pers som satt på en altan och drack vin/öl,  lyssnade på braaaa musik, åt givetvis chips och tog 135 kort? Huhu, galet bra kväll med kanske lite för mycket vin. Fast bara kanske.

♥ Jag känner mig frisk, jag ser fram emot hösten, jag får snart lön samt att jag hade en fin konversation med busschaffören idag om blåbär, körsbär och Gotland.

sunday

DRA MIG BAKLÄNGES! JAG HAR BAKAT SCONES! OCH GJORT TE. OJ VAD JAG SKA MYSA NU.

BRA TJEJ SOM NU HAR KLETAT NER HELA TAGENTBORDET MED HONUNG FÖR ATT HON VAR SÅ IVRIG ATT SKRIVA ETT BLOGGINLÄGG OM DETTA.............


"Let your heart decide, what you have to do" - Ola Salo

Kära dagbok.

Jag är i balans igen. Har liksom kommit ur träsket! Jobbet rullar på, jag har världens finaste vänner och världens underbaraste familj. Jag borde vara så lycklig som man kan bli. Borde påminna mig själv om det oftare. Typ hela tiden egentligen. ♥

I hemma hos Emma-butiken går allt jättebra. Har endast stött på trevliga och glada kunder, how wonderful?! På väggen bakom kassan finns det några rådjurshorn uppsatta och tre olika kunder (endast män) har frågat mig om det är Jag som har skjutit dem. Jag förstår verkligen inte, ser jag ut som en jägare? Som springer runt i skogen med bössa och kamoflagekläder? Heehe, tydligen :) Och jag tar det positivt! Jag ser ju alltså ut som en riktig hårding!!! EN TUFFING. Heh.

Istället för Visfestivalen och Hultsfredfestivalen så sitter jag i soffan med sockor på, kollar på filmen Hachiko med mamma och pappa samt äter delikat rabarberpäääj. Känner lite mer för det i detta mysiga väder :) Klart som korvspad att jag vill se Johnossi, Maskinen, Hoffmaistro och Oskar Linnros, men det får jag göra i höst isåfall, för nu är det dags för Caroline att spara pengar. Och glöm inte, Let your heart do the thinking.


Söndagshäng
Vaniljte.

Min hals behöver teeeee, så det är precis vad jag dricker just nu. Efter en händelserik helg i Linköping så mår kroppen inte precis prima. Men jag kryar så mycket jag bara kan. Hostmedicin och hela köret. Mmh!

Med två olika jobb i bagaget så tror jag att jag kommer behöva mycket sömn de närmanste veckorna. Farmor påminde mig även om vad som händer i höst, och jag fick en liten ångestklump. Vi ska ju ut och resa, men måste hitta ett jobb sen? Kanske utomlands? Kanske i Vimmerby? Pengarna växer ju inte på träd, vilket är lite trist faktiskt. Men än är det inte höst! Tackar gudarna för det.

RSS 2.0