Vi ska gifta oss i höst.


Tror inte jag finner så många ord. Eller jo förresten! Att Brandon Flowers fick mig att tjuta och hoppa av glädje när han log, när han sjöng Mr. Brightside från tårna, när våra blickar möttes (JAG LOVAR, SÄKERT 3 GÅNGER), heh. Ja, det var helt sinnes faktiskt. Jag är så kär............

Hela Götlaborgsvistelsen var helt amazing. Den tillbringades med fyra goa tjejer, i en lägenhet som bodde granne med festivalen (vilket vi upptäckte när vi skulle hitta bästa spårvagn hem från festivalen...) Vi har också tillbringat mycket tid på Lisebergs gator (ack vad mysigt det är att strosa runt där i kvällssolen och slösa bort små pengar på chipslotteri som gjorde mig förbannad. Tänk vad lite friterad potatis kan göra med mig.) Har även kommit till det faktum att jag inte klarar av snurriga karuseller. Till och med Kållorado gjorde mig illlamående, och då hade jag faktiskt innan dess sprungit till toaletten liksom... Uschkii. Den där Spinnrock är nog helt enkelt inte min grej om man säger så :) Jösses.

Att se Coldplay, Glasvegas, Daniel Adams-Ray och The Ark var också något som var helt fantastiskt, men som sagt, att se min framtida man stå där 4 meter framför mig, det tog faktiskt priset :)

Tidiga morgonpromenader

Åh, hej hörrni. Jag ska först och främst meddela att jag just råkade radera allt som jag hade skivit så fint i detta inlägg,. visst fylls man av glädje då? :)

Iallafall! Jag tänkte nu medddela att jag mår ypperligt bra. Men sådär plötsligt (som exakt i denna sekund) så kan det komma upp saker, som får mitt hjärta att sluta slå för en sekund. Varföööör känner jag då. Jag vet egentligen varför, och det är dumt, dumt och åter dumt!

Jag har börjat jobba "på riktigt". Och mina mål med den här sommaren är följande:
Resa så mycket som möjligt (roadtrippa in my heart), tjäna många caaaash, ta tidiga morgonpromeander (Kom igen Carro, det är ju det vackraste man kan skåda?), springa runt i klänningar och kjolar och främst av allt äta lakritsglass. Glad Midsommar mina hallonbåtar!


Snurra min jord igen.



Jag sa ju att jag skulle tagga till, haah? :)
Idag har det varit en Sara-Emma-dag. Tackar gudarna för det.

Andas nu.




Ja hörrni, det är sant. jag ska till WHERE THE ACTION IS,
GÖTEBORG 28/6-2011

I want to break free.



Mina dörrar står nu på vid gavel. Jag har möjlighet till att göra vad jag vill, vad det nu innebär. Studentdagen igår var fenomenal. På alla sätt. Att springa ut på trappan vid A-huset fick mig att gråta för 5:e gången den dagen. Tårkanalerna var redo hela dagen, men jag kan inte hålla det inom mig liksom. Att se min familj stå där (Nu börjar jag faktiskt gråta IGEN...) Jo men att se dem stå där och möta mig med leénden och varma kramar, vem smälter inte inombords då?

Att stå på flaket och dansa, dricka champange, skrika sig hes och befinna sig i ett lyckorus, ja då känner man att man lever. Att på studentfrukosten spilla en hel apelsinjuice-kanna över sig själv var också något som satte lycka på tillvaron, eller? Jag må vara klantig, men va fan, jag kommer minnas då jag la klänningen i handfatet på skolan och funderade på vad jag hade gjort för att förtjäna detta. Som tur var gick den gula färgen bort jättefort, och jag fick låta den självtorka längs mina ben... yeee.

Jag vet inte riktigt vad jag ska säga, vad jag ska använda för ord för att beskriva dessa känslor. Jag vill inte splittras från min klass, inte än ialf. Alex ska tillbrigna hela sommaren i Usa. Hon är så bra hon.

Det är så dumt med den sista tiden i 3:an. Det är då alla kommer varandra som närmast och då ska man plötsligt skiljas från alla. Jag kommer liksom aldrig mer sitta i rum 183c med min klass igen. Med datorna framtagna och allt prat som gick mellan munnarna. Kommer liksom inte få uppleva det igen. Det lilla som man nu i efterhand kommer sakna så mycket.

Behövde bara skriva av mig lite. Lovar att jag ska peppa mer nu!


Skååål!


Bild från när jag och mina systrar satt på Grabbarna Grus på Playa De Ingles för snart 2 månader sedan.  

Imorgon har vi inget att göra i skolan såååå... Jag, Sara, Emma och Lotta drar till Linköping för att kolla på studenterna! Tänk att deras tid redan är kommen! Känns faktiskt skönt att vi har en vecka kvar tills det är vår tur. Vill hinna med massa saker innan det är dags att springa ut från A-huset. Har faktiskt en känsla av att inte vilja ta studenten. Vill stanna i tiden som är nu och bara hitta på saker med klassen och alla andra 3:or. Som den känsliga typen jag är så kommer jag böla som en liten gris på studentdagen. Vattenfast mascara, vattenfast mascara...


Onsdagspub

Igååååår, vilken utgång det blev :) En mycket trevlig kväll med världens hesaste röst. Men visst är det snyggt? Skulle vilja gå runt med hes röst jämt. Har dock proppat i mig honung och halstabletter för att lena till halsen lite.

Onsdagspub som sagt och skola idag. Tror allihopa var lite bakom flötet idag!

Ikväll kanske det blir volleyboll i Källängen, om vädret vill med sig. Dock så skadar ju inte några regndroppar i den här hettan! Ska fortsätta mitt chokladätande nu. Tjing!


Kan inte innebära annat än lycka?

Igår måndag! Vilken härlig nationaldag det blev :)

  • Släkten kom och firade mig på förmiddagen. Vi åt goda pajer och gudomlig jordgubbstårta.
  • Solade på gräsmattan med P3 i öronen. Kan inte innebära annat än lycka?
  • Åkte och kollade på fotboll i Frödinge. Och vilka tror ni vann? :)
  • Åkte till Rumskulla och badade, medan Sara och Emma stod på bryggan och tittade på?
  • Spelade volleyboll i Källängen med ett härligt gäng. Äntligen säger jag bara, vad jag har längtat efter det!
  • Åt chips. Heh

Så ja, kan väl säga att det var en underbar dag på alla sätt? YEEEE


Om jag hade en bra födelsedag?


RSS 2.0