Höj volymen.


29 september


Den där magkänslan, glöm aldrig den hörrni!

Så typiskt mig.

Vet ni en sak, min mobil som jag så fint fick hem för några dagar sen, mmh, deeeen, när jag samtidigt skulle prata med Evve i telefon (pressar den mellan axel och öra ni vet?), och då samtidigt klippa upp ett juicepaket på diskbänken, ja ni kanske anar vad som händer med min lilla plutt. Den liksom gliiiider neeer i diskhon, där det står vattenfylld disk och lite allmänt gojs. Batteriet flög (haha, flög?) i en bunke med vatten, och sjävla telefonen i en annan bredvid. Jepp, tror det bubblade rejält i Evves öra då. Fy tusan alltså, så typiskt mig. Trodde det var förbi med min lille tappra och slitna vän. Men!? Med elementvärme och hårtork så vaknade lillen upp, uppståd liksom? Det är mobiler som han som jag kallar kvalitëéee. Kanske inte borde kalla min mobil för vän, lillen och plutt. Jag låter lite skrämmande, typ besatt? Raaawhg...

Men så är inte fallet :) Ville bara berätta! Så ni vet vad han har för sig om dagarna!


Så här ser en helt vanlig dag ut för Mr. Survivor.

Sen en annan grej. (Åh, jag avbröts plötsligt då jag såg att Måns Zelmerlöw är gäst hos Breaking news med Filip och Fredrik!)




13.58


Kommer härifrån

Beroendeframkallande

Jag har följt den här tjejen i kanske ett halvår nu och jag kan på riktigt, inte sluta läsa. Med en sjuk humor och hennes fängslande läsning så blir det inte mycket bättre än såhär!

Klick, klick!
Här har ni henne!


Sound of a tuesday



Idag har jag hämtat hem min mobil som har legat på operationsbordet, kan medela att han mår stabilt, han är på bättringsvägen :) Haha så konstigt, efter att ha varit utan den i drygt en månad så känns det som att jag har fått en sprillans ny! Och som tur var så höll garantin. fick punga ut hela 0 :-
Vilken fyndare jag är alltså!

Vet ni förresten vad jag gjorde imorse?
Jo, gick upp 08.30, drog på mig det närmaste som fanns + min gamla mp3, för att ge mig ut på en morgonpromme! Vet ni sen? :) Batteriet i mp3 dog, så jag blev arg och gick hem igen. Dumt ju! Jag skulle ha fortsatt utan musik, bara fortsatt!

Något att tänka på tills nästa gång Caroline ;DDDD


Det är livskvalitet kan jag lova.


Foto: 8 augusti 2011, kl. 05:50

Ja hörrni, det är sant! Jag gör ett inlägg! 
Kan tänka mig att ni har väntat som små otåliga grodyngel. Hej på er :) 
Jag har varit ute på lite semester skulle man kunna säga. Den 4 september åkte jag, Sara, Emma och Adelinn till Magaluf. Har aldrig tidigare badat i ett så varmt hav. Jag låg där, flöt och njöt på en uppblåstbar grön luftmadrass. Jösses, det var livskvalitet kan jag lova. När man blev för varm kunde man bara doppa ner benen i det salta vattnet. Ahhw. Men. Jag har flagnat också. Jag gör det jämt, och det är inte så gött alltid! Får smörja och smörja. 

Vi har även besökt Palma på Mallorca, åkt färja över till Barcelona (dit ska jag åter, det är en sak som är säker!), vi har varit på så höga höjder så det slog lock i öronen, sett fantastiska berg  och små idylliska hus. Tanken slog mig hela tiden; Tänk om det var jag som bodde i det där lilla söta stenhuset, där man hade getter och olivodlingar som närmaste grannar. Undra hur mitt liv skulle sett ut då?  Det blev en sån omväxling för min kropp det där alltså. Från Magalufs hektiska och fartfyllda liv, till total tystnad och lugn. Inte en vidpust? Jag blev helt harmonisk :)  

Nu är jag hemma, men det varar inte så länge. Snart packar jag väskan igen för jobb, då jag ska jobba häcken av mig, så att jag kanske en dag kan åka till min syster i Australien.

Nu: dags för middag med mamma och pappa, sen ett danspass på friskis och svettis!
Saknar dansen något otroligt.

RSS 2.0