MORNINGBITCH

Igår lördag var det en väldigt splittrad och händelserik dag, jag vaknade upp sur och ledsen, mest för att det hade spelats sjukt hög (och dessutom dålig) musik hela natten. Men jag bet ihop, drog iväg och jobbade på morgonen medans alla andra hade a day off, jag grät en skvätt på bussen till låten "he loves Anna" och sen var jag fit for fight igen.

Väl på Ikea så var det stängningsdag av det gamla varuhuset, dvs 80 % rabatt på allt som fanns kvar. Det blev en väldigt mysig dag och ganska vemodigt för de flesta som har jobbat där i 15 år. På onsdag öppnas dörrarna för det nya och som sagt världens modernaste IKEA-varuhus. heh.. 

Efter stängningen blev det en liten avslutningsfest. Vi drack öl, åt pizza, hissade ned flaggorna och alla had a great time liksom. Runt kl 22 åkte jag, Karl-Wilhelm och Hanne hem och väl där möttes jag av en folkfylld lägenhet och morgonbitchen som de hade sett tidigare var som bortblåst. Tänk att man kan byta ut sina så starka känslor i kroppen, bara sådär? Några klunkar vin och en halvtimme senare var vi redo för byn! Det är säkert 2 månader sedan jag var på byn senast och igår kom jag ialf in på en bar och jag hade hur kul som helst :) Peter och jag drack öl på The Wave, provade kinahattar och Sebastian hoppade från balkongen rakt ned i plurret (bara för att han alltid ska vara värst). Runt kl 5 satt jag, Emma, Sara, Marcus, Oscar och Peter samlade i soffan. Lyssnade på Veronica Maggio och åt gorbys pizza som Peter så snällt hade köpt till maaaaj!

Idag är det söndag och som ni vet är jag ledig idag :) Jag ska tillbringa denna dag i Nygårdsparken med picknick och titta på när killanra spelar amerikansk fotboll. Eller så går jag in i fighten. Jag är ju liksom ingen morningbitch längre.


NYGÅRDSPARKEN


Det har varit så pass soligt idag att jag har bränt mig på pannan.
Och i hårbotten. Dra mig baklänges. Och detta ska vara Europas regnigaste stad? Hallå, regndroppar kom hit!!! *Höjer näven mot skyn* NäärÅ, jag gillar solen jag ja....

- Den vackraste staden i världen, som Oscar så fint uttalade sig igår.

Vi satt vid hamnen där båtarna åkte förbi på den glittriga ytan, så fint! Jag och mina kompanjoner har tagit i hand på att vi ska ha en stor båt tillsammans. Jag längtar tills jag får ösa vatten ur vår lilla gummibåt!

Om ett år när jag hör den här låten ovan kommer mina tankar ängnas till våren i Bergen, det är jag nästan helt säker på.

WE FOUND LOVE IN NORWAY

Har haft en underbar dag som toppar listorna världen över! Sara och jag har tagit en springrunda runt sjön, haft strömavbrott längs hela gatan, fått en vinterjacka, fixat biljetter hem♥, provat dyra solglasögon men ack så fina, ätit kebabrulle i solen, pratat i telefon med familjen, köpt vin, promenerat hem, färgat håret orange, haft besök från Fjösanger och gjort ett och annat hyss med Emma.

Morgondagens planer: Sol i Nygårdsparken där vi ska grilla och kosa oss innan jag ska jobba mitt första pass på det nya varuhuset!

J to the ag mår konge :)

ETT FOTO TAGET FÖR ETT ÅR SEDAN


Havregrynsgröten står på spisen, jag känner mig utvilad och jag är LEDIG IDAG.
Har längtat efter den här stunden så himla mycket.

Det här fotot är taget för precis ett år sedan. Jag och min familj hade varit på Gran Canaria i två dagar. Jag var så sinnessjukt lycklig. Alla var samlade och jag fick en och annan fräken. Tänk att ett år kan susa förbi sådär snabbt. Så mycket har förändrats sedan dess.

MOUNTAIN NUMBER FOUR.

Söndagar är helt klart min favortidag i veckan och jag gillar särskillt den här söndagen. Varför då tänker du? Jo, idag har jag min lediga dag och den tillbringades uppe på Sandviksfjellet med Emma, Sara, Oscar, Sebastian och Petter. Det var sol, vi tände upp en engångsgrill och jag drängte mina korvar i västervikssenap. Helt klart den godaste, eller hur?

Igårkväll när jag kom hem från jobbet satt min andra familj runt köksbordet och spelade ölspel. Eftersom jag sällan ser mina sambosar (på grund av att jag jobbar sent och de tidigt) så var det väldigt kul med ett återseende! "Hejsan, Caroline heter jag."

Jag har fått mitt sommarschema och varit på rundtur på det nya varuhuset. Jösses hörrni, det känns inte på riktigt ännu.

Indie rock and roll is what I want


Den här låten somnade jag till igår, med mitt nya efterlängtade headset dessutom!

Nu kommer jag, Emma och Sara sova gott.Ett halvår

  • Glad påske allesammans! 
  • Se till å spise mye egg og laks nå i disse påskelige og glade tider! 
  • Idag firer jeg og Emma ett halvår i Bergen, Norge!
  • Jeg er helt i extas dersom jeg hør på morgonpasset i p3 (blir så glader inombords då!)
  • I tillegg speler de "We found love" med Rihanna akkurat nå!
  • Det er sol og vår i luften!
  • Jeg har träningsvärk i hele kroppen min! (Caroline er på gång igjeeeeen!)
  • Inom kort kommer jeg få post i brevinkasten vår!

Det där med rött vin

Många bollar i luften skulle man kunna säga, fast samtidigt känner jag mig helt tom.
Lägenheten är uppsagd, jag har jobbat klart för den här veckan (är ledig imorgon och det känns otroligt skönt!)
Det har varit Earth Hour här i Norge, har det varit det hemma också? Hur som helst så har vi haft det mysigt med tända ljus, popcorn, jordgubbar och rött vin. Haha, om vi skrev böcker också? Njaaee, men det skulle kunna ha varit så!

De andra är nere på Byn, jag följde med någon kilometer innan jag insåg att jag hellre ville spendera min natt hemma på Lien, så jag vände på klacken och gick hem. Jag är nog en liten ensamvarg, innerst inne liksom. Att bo här i sommar utan mina kompanjoner kommer nog bli väldigt tufft, samtidigt som att det är just det jag vill komma åt? Jag vill nog känna lite på den jobbiga gränsen, för att se hur jag hanterar det.

Nu är jag alldeles för trött. Och en gnutta full. Så nu publicerar jag detta.

RSS 2.0