MONDAY

Idag har jag jobbat på en barnehage, inte alls långt ifrån vår lägenhet. Jag blev bjuden på middag (på småbarnsvis) som innebär ett uppdukat bord där det serverades varm osynlig soppa och gosedjursråttor. Haha. Jag blev helt paff och nästan lite rädd. Sedan satt Ruben i soffan med en barnvagn framför sig och lekte att han satt på bybanan som alla vuxna gör. Så sött!

Efter några timmars aktivitet ute blev det fruktstund. Vi skalade äpplen och jag fick en flashback till alla somrar då man satt på farmors altan. Skalade äppleklytfor i solskenet. Då var man minsann ett litet barn!

Sa ett hastigt hejdå till Emma idag också. Efter 5 tighta månader så fattas det verkligen något, Emma! Jag önskar dig all lycka i framtiden och att vi kanske kan ta en kaffe ihop när vi är sisådär 40 år? Du, jag hör av mig!

Just nu sitter vi hos Gustav, det pågår en het FIFA-turnering i soffan. 6 koncentrerade killar, det är en sak som är säker!

Puffe


Titta vem jag skypade med idag! Vi hade mycket att ta igen vill jag lova, Björne och jag.
Jag berättade för honom om min gårdag, hur lyckad den blev, hur vårt vardagsrumsgolv förvandlades till ett crazy amazing dancefloor, hur vi våldgästade våra grannar och att det spelades bas och elgitarr som bara lät så fint i mina öron.

Sitter akkurat (=precis på norska) på internetcafét på Fjösangerveien. Mitt andra hem. Vi har druckit starkt kaffe och nu lyssnar vi på rockballader. Jag har en fin söndag mina vänner.

FRIDAY NIGHT

Har ett sockerrus i hela kroppen. Känns som att mina fingrar vill skriva jättefort hela tiden jätteesnabbt! Intaget av socker har gått på tok för långt idag. Kakor hit och godis dit. Gått i ösregn dit och åkt buss hit. Gjort rosor av grön modellera och bytt 2 bajsblöjor. För första gången i mitt 19-åriga liv dessutom. Det har minsann varit en speciell dag. Köpt 12 öl har jag gjort också. Ser fram emot morgondagen då klockan slår 21.15. Då tusan.


22.30

Åh, sitter på bussen hem efter en dålig kväll på jobbet.
Dessutom hälde jag varm choklad över hela min hand och jackärm.
Är så sjukt sur nu. Och det är ok.

Trippande tassar

Åh, vet ni, grannhunden är samma hundras som vår förra hund. Vad är oddsen? En västgötaspetsmor med sin lilla valp som är sååå söt! Tänker ofta på när vi hade Frida. Finaste hunden jag vet. 11 år av min barndom fick jag dela med henne. Efter hennes bortgång kunde man fortfarande höra tassar som trippade ner för trappen. Hoppas att jag får gosa med henne en vacker dag.

I lördags när jag kom hem från jobbet möttes jag utav en stor schäfer. Hur glad blir man inte? Dessutom var det en försvarshund som kan spåra droger och sånt där. Duktig vovve ju? Det var Ansgar som hade med den och när jag kom in i vardagsrummet möttes jag av 10 välkända ansikten, mysigt! Nästa helg ska vi ha inflyttningsfest hos oss. Längtar efter en kall öl!

14 februari

Sitter i en av sofforna i den nya lägenheten. Emma och Sara sitter i den andra. Ja, vår Sara har anlänt! Igår var det första natten här och jag kunde inte sova, såklart. Klockan 04 ringde min klocka och det var dags att stiga upp för jobb. Huh! Hur lägenheten känns? Det känns konstigt men ändå bra! 

Idag fick jag äntligen öppna brevet från Madde nimogucci. Det innehöll ett fint skrivet brev och ett halsband i form av ett hjärta i guld. Vill bara krama dig! 

 


Två bilder säger mer än tvåtusen ord


Sitter just nu i vår gamla lägenhet på Fjösangerveien, eller som den numer kallas: Spaceworld.
Sebastian och Petter överraskade Oscar idag när han kom hem från Oslo. 600 meter aluminiumfolie och 35 timmar senare. Taaa-daaaah!

16 februari

Sitter i sängen, Emma på golvet med kläder utspritt överallt och Sara här bredvid mig. Det är en sådan skön känsla att ha henne här! Är på så bra humör idag. Efter jobbet har vi ätit middag ihop och Peter joinade oss på temys och kortspel, i den nya lyan japp, japp!

Imorgon är det fredag och det ska bli så sinnessjukt gött! Vi ska ta en fika ihop och kolla på byns största second hand så då kanske ni förstår att jag är exalterad!!!!! 

 

 


BREATH

Ni kan vara lugna, jag återkommer inom kort!
*Gör en kram i luften*. 

SATURDAY


Bild från Bergens högsta berg Ulriken, för 3 veckor sedan. Peter gick i converse, därav hans lättade ansiktsuttryck!

Imorse åt jag frukost med två nyinflyttade Vimmerbybor, Sebastian och Petter!
Det är lördag och det snöar ute. Snart ska Emma och jag dra på en promme runt sjön, därefter ska vi pimpla te!

22.58

Idag när jag kom innanför dörren rusade Oscar fram med ett rött brev till mig. Det var från andra sidan jordklotet och det fyllde min gråa dag med värme! Det var från Madde i Australien.

"Öppnas på alla hjärtans dag // din Gucci."
Det är någonting där i, något som man kan klämma på liksom! Jag är så nyfiken. 
På söndag är det mors dag här i Norge. Mamma, jag ringer dig då!
På tisdag är det alla hjärtans dag. Pappa, jag ringer dig då!
Den 19 februari är det semledagen. Evve, ring inte mig, jag ringer dig!

Idag fick vi nycklarna till den nya lägenheten. VISST ÄRE SPÄNNANDE? Min andra flytt i hela mitt entire life. 

Avslutningsvis; på tisdag kommer världshistoriens bästa alla hjärtans dag-present!
I LEVANDE FORM.   

Hur man egentligen ska äta tårta.


"Men hallå, vi har en tårta kvar ju?!" 


12.39


Hej kåmpiZar! Igår under min promme runt sjön kom jag till insikt med en hel del saker. Utan musik i lurarna (eftersom att mitt headset har gått sönder) så fick mina tankar flyga dit dem ville med hjälp av allt ljud runt om kring mig och allt jag såg. Till exepmel en hund. Den var så fin! Svart lurv. Då fokuserade min hjärna på allt som jag uppsakttar här i livet, till exempel hundar.

Såhär forstatte det sedan. När jag väl kom tillbaka till lägenheten var jag glad och svettig. Jag gjorde lite rygglyft, tog en dusch, lagade mat och dammsugade. 

Virrar allt för mycket nu! Men det jag ville komma fram till är att jag mår bra, fast jag har varit så omedveten om det.

19:14

Igår hade Jag, Emma och Kajsa tårtkalas efter stängning på Cafét. Det var så värt. Lördagskvällen är nu kommen och likaså min sovmorgon som väntar imorgonbitti. Kommer bli så värt.

Ikväll kan det nog bli en och annan svängom på dansgolvet. Benen mina måste få känna på lite rytm och taktkänsla! På toooook för länge sen. Kommer bli så värt.

RSS 2.0