JULY

Sitter i min knarriga säng och väntar in Sverige-Norge i damhandboll i OL som man säger här i Norge. Det betyder olympiske leker. Sött, ikke sant? Är så glad idag. Solen skiner, har jobbat färdigt för idag och har hälsat på den nyinflyttade tjejen som nu bor med oss i kollektivet. Kul!

Just i denna stund längtar jag tillbaka till alla somrar som jag har spenderat på Gotland med min familj och familjen Pettersson. Saknar allt som har med det att göra. Grillade äpplen och sena salta bad.

WHAT MAKES MY LIFE BEAUTIFUL


PISTAGEGLASS

Jag har nu sagt upp mig från jobbet, det där jobbet som jag har trivts så himla bra med! Jag ska flytta härifrån sista oktober och byta kontinent för ett tag. Jag har varit lite down, men det måste man ju vara för att uppskatta allt det fina? Igår när jag gick till jobbet hade jag en tung känsla, men när jag väl gick hem 9 h senare var jag på så mycket bättre humör och det beror på de underbara och roliga vännerna som jag har träffat via jobbet. Den där downkänslan hade sin grund i min tokbakfylla i söndags som inte placerade sig på mina top-5-dagar om man säger så!

Bruce Springsteen spelar sin andra dag här i Bergen, i Slottsruinen på andra sidan vattnet. Det hörs enda hit. När Jag inte jobbar så blir jag bjuden på pistageglass, Mattis snurrar in mitt hår i en mjölkskummare (a to the j) jag pratar om guttar med Ida Helene, sover alldeles för länge, lyckas bränna sönder mina laxfileér, tänker på hur mycket jag älskar min familj och vänner, har ideal och träningsångest (jag jobbar på det), inser vilken tur jag har som inte behöver sitta i rullstol och så lyssnar jag på Erik Hassle hela tiden. Thäts it.

NÅGRA RADER

Humör: Lycklig! Känner mig lite trött efter ett pass på jobbet, men lycklig!
Magkänsla: HUNGRIG. Vill bara vräka i mig en chokladkaka!!! ELLER! en riktig raggmunk-middag...Men då kommer jag inte kunna somna sen.
Nagellack: mintgrön *nomnom*
Längtar tills: jag får sitta i en volvo och sjunga med i massa låtar påväg hem till Vimmerby med Sara och Emma!
Lyssnar på: sommarpratarna i P1 med First aid kit, Mysigt.
Imorgon ska jag: gå till posten, packa (hihi!) och jobba.
Nu ska jag banne mig: kolla på sex and the city säsong 4.

AUSTRALIEN

En liten skype med Madde såhär mitt på blanka dagen slår aldrig fel! Hon och Kristoffer hittade en (död) haj längs strandkanten igårkväll. Hoppas att den lilla rackaren har det fint nu!

MY TWO FAVOURITES
RSS 2.0