25 DAYS FROM NOW

 

THIS IS LOVE

Sitter på mitt favoritställe med solen i ansiktet, the killers i lurarna och en yoghurt i handen. Satan i gatan så fint det är här. Jag ignorerar att Norge del 2 närmar sig sitt slut, som att det inte kommer ske, inte än iallafall. Men det kommer att bli ett fint avslut på det här kapitlet. Jag lämnar Bergen och hösten. Varför vill jag gråta nu? Vad har Bergen gjort med mig? He. Antar att jag är lite småkär i det här.

14 OKTOBER 2012

I helgen firade vi Emma som fyllde 20 år i söndags! Vi gjorde det helhjärtat och fullt ut i fingerspetsarna. God middag, god dricka, bra sällskap och bra dancemoves. Det fanns inget stopp? Att bara få hänga med henne gör mig glad. Emma har så otroligt högt affektionsvärde hos mig, det är en sak som är säker!

ONE YEAR HAS PASSED BY

För exakt ett år sedan så bodde det en 19-årig tjej i Vimmerby. Hon hade haft ett underbart sommarlov efter ett ännu mer underbart sista år på gymnasiet. Hösten var kommen och hon var sur, arbetslös, frustrerad och irriterad på sina föräldrar. En riktigt jobbig period då hon över ett kort telefonsamtal med sin nära vän Emma, bestämde sig för ett miljöombyte till grannlandet Norge och ACK vilket bra val hon gjorde där.

På tåget var de såklart nervösa. Nu skulle det äntligen hända någonting, något nytt! De hade redan jobb, de hade redan boende, nu var det bara att köra och tjäna cash!!!

Hennes största dröm just då var att "Någon gång snart, så ska jag till Australien och hälsa på min syster Madde". Idag är det 48 dagar kvar innan hon får slänga sig i armarna på Madde där nere i Down Under. Med sig tar hon Lovisa som har ett år off från skolan.

Ett år har alltså passerad sedan jag var en sur, nervös och vilsen tjej. Idag ser jag den otroliga utvecklingen och är så satans glad för att vi bara åkte. Endast 6 veckor av året har jag spenderat hemma i Vimmerby och bara det är sjukt, efter att ha bott i 19 år i samma lilla flickrum. Jag hade inget att förlora och jag har nått min dröm. CHECK!

Om 28 dagar är det min sista dag här och vi får väl se om det tränger fram en och annan tår, för jag kommer sakna Bergen och allt som har hört därtill. Har med mig en drös med minnen som snart ska dela plats med mina nya. NYP MIG!!!!!!

RSS 2.0