semesta' på semesta'BALI / GILI

För snart en vecka sen kom vi till Bali i Indonesien. Vi packade ner några få kilo bagage och kom till ett varmt regnskogsklimat. Vi har shoppat billigt, kollat på fina tempel, gått i en störtregnande apskog, ätit hel krabba för första gången, badat i ett tokroligt vattenland, hyrt mopeder och åkt ut på landsbygden, fnittrat i flera timmar, druckit många goda drinkar, träffat Gustav och Leo och dansat, dansat och dansat. Snart är denna minisemester slut och det är dags att åka tillbaka till Perth igen. Jag har fått mersmak för att resa till Asien och Gili var en av de vackraste platserna jag någonsinn har sett. Från Kutas hektiska turistgator till Gilis lugna livsstil. Här finns varken bilar eller mopeder, man får ta sig runt genom häst och vagn eller cykel. Att sitta i små mysiga bungalows och lyssna på liveband som spelar reagge och samtidigt äta spicy food med människor som man tycker om, ja då kan man inte göra annat än att le.

a moment, a love, a dream, a laugh, a kiss, a cry.

A moment a love
A dream a laugh
A kiss a cry
Our rights
Our wrongs

So stay there
'Cause I'll be coming over
And while our blood's still young
It's so young, it runs
And won't stop til it's over
Won't stop to surrender

 

Jag såg Temper Trap live på Future Music Festival i Adelaide för ca 2 månader sedan. Jag säger bara ojojoj. Plus att den påminner om dig också.

 


OREGANOMAMMA

Dagarna till hemresan närmar sig! Hur kan månader bara springa iväg sådär? va, va, VA?! Innan jag anländer till de gröna ängarna i småland så ska jag åka tillbaka till Monkey Mia och återigen träffa Madde, Lovisa, Kristoffer, Mandy och alla de andra som jag tillbringade två månader med där uppe. Ska bli så roligt att åka dit igen! Jag ska också hinna med en tripp till Bali! Det kommer bli kanon brudar, det kommer bli så kul! Två nätter i Bangkok blir det också innan det bär av mot Skandinavien.

Denna otroliga resa, vill någon återigen nypa mig? Om jag ska åka tillbaka till Australien? Ja absolut! Kanske till och med redan i augusti. Sommaren får utse det.

Det här med distans kan vara lite knepigt. Man kan sakna och längta efter personer som befinner sig långt bort, samtidigt som man ibland inte känner av något avstånd alls. Ett viber-samtal bort och där har man all sin kärlek. Sina klippor.

RSS 2.0