20 minutes drive from my house


fredagstankar

Snart har jag varit här i Nya Zeeland i 4 månader. 4 månader kan vara både en lång period eller en kort period. Vet inte riktigt vart jag ska placera denna vistelse. Jag har gjort en fotobok på photobox.se om Nya Zeeland som jag blev sååå nöjd med! Vill titta i den hela tiden! Dock hade jag stavat fel på ett ynka litet ord som gjorde mig såhääääär irriterad, eftersom jag hade lusläst allt 43 ggr innan så allt skulle vara rätt. Ilandsproblem nunmer 31.
Det är mycket konserter i Auckland och det är ju alltid kul! Idag och imorgon spelar Mackelmore och Bruno Mars och i april spelar Jason Derulo och James Blunt. Många bra snubbar!
Idag är det fredag och det slog mig precis att jag inte har druckit alkohol på 6 veckor. Jag har inte satt gränser eller löften för mig själv, det har bara blivit så. En öl eller två har jag nog druckit men inte mer än så. Ju mer tiden går desto mer sugen blir jag på att vina, öla och stanna uppe hela natten lång, precis som min vardag såg ut för ett halvår sen i Coral Bay i Australien. Skrev jag halvåååår??

OHMY!

Dessa 3 veckor som har passerat har helt och hållet bytt roller!
Då: på ett trevligt hostel med vovve, superförkyld, lite hopplöst nere i humöret och tillbringade min tid mest i sängen med te, en bok och 2 filmer som jag har sett 2 054 gånger.
Nu: nyinflyttad hos en superfin familj med 3 små döttrar och katt (speglar mycket av min egen familj och barndom), jag tar hand om barnen och hemmet, kör biiiiil som jag inte har gjort på decenniers decenier, träffade Petter igen och vi gick på Bruce Springsteen som var jättejättebra (och då lyssnar jag knappt på honom?), jag har dansat zumba för att damma av mina tidigare dansskills (jag var inte alls så bra som jag trodde att jag skulle vara, heh...) och jag har upptäckt hur glad jag blir av barn och deras nivå. Igår satt jag och mellantjejen och asgarvade åt en barnbok som vi läste, tårarna sprutade och det slog mig då - när skrattade jag så mycket senast?
Jag kan ialf medge att jag mår bra och kommer nog att trivas här. Här är en låt som jag inte vill sluta lyssna på! Den gör ma glad! http://open.spotify.com/track/7zA5uqQbH7PRDu4F1WBWuq

RSS 2.0