Det är en bra utekväll om man kommer hem med onda fötter, av converse.

Humör? Ja, men från att vara en sengångare och ligga i sängen mest hela dagen till att vara pepp på allt! Fråga något och jag säger ja! Ja till allt! Typ så. 
 
Tänker på just nu: att jag vill hitta på massa saker nu de sista veckorna. Vill inte låta pengar rulla runt i huvudet och hindra mig. Om jag vill göra/köpa något så ska jag inte tänka två gånger. Trust your instinct liksom. 
 
Det jag saknar: Amen ni vet det som värmer hjärtat extra mycket. Att krama om dig (famila och kompizar som läser) och asgarva så som man gör när man är en fnattmaskin och är lycklig fast man inte vet om det. Ah det saknar jag. Och ljusa kvällar. Här blir det mörkt runt kl 18. 
Det jag kommer sakna från Nya Zeeland: Jag vet att jag kommer sakna min frihet som jag har här. Har ändå spenderat väldigt mycket tid ensam och även om jag börjar tröttna på det så vet jag att jag kommer sakna det efteråt. 
 
Att man alltid vill ha det som man inte har... Hörde någonstans att vi är som mest nöjda och tillfredsställda precis innan vi gör någonting. Som t.ex att köpa något eller att åka någonstans. Att liksom se fram emot något! Det gillar hjärnan bäst. Sedan går det bara långsamt neråt i kurvan. Det fick mig att tänka till lite. Kommer såklart att sakna familjen här och den enastående naturen. Delade känslor.
 
Mycket kvällsenergi här.

RSS 2.0