Allt är nytt

Heeeelt sjukt att jag redan har bott i Umeå i 9 dagar. Det var så himla länge sen jag hade "fullt upp" och det är inte förens nu som jag kan stanna upp och reflektera över hur allt har känts. Och hur har det känts då?
 
Jag har varit sådär jobbigt nervig ibland men efteråt så undrar jag bara; Varför? det var ju bara energikrävande, allt gick ju faktiskt bra? Det är inte så ofta som man hoppar in i en ny situation och är utan kontroll, men jag förstår ju att man måste göra det för att kunna växa. Komma ut från sin comfort-zone är hur bra som helst (även att det kan kännas jobbigt i början).
 
Jag mår bra! Bor himla fint, klassen är bra med många olika karaktärer, men alla har på något sätt en hel del gemensamt. Jag gillare! Den här första veckan har det varit en del nollning och roliga fester. Igår hade vi discotema där vi dansade tokigt och åt falafel, dvs. en kväll helt i min smak!  
 

Den vandrande pinnen ska landa

Det här med att jag är flyktig, det har jag aldrig tänkt på förens nu. Jag har nästan alltid varit "någon annanstans" eller påväg till något annat. Eller bara tillfälligt bosatt, med planer på något nytt, nytt, nytt. Samtidigt så ser jag mig inte som en rastlös själ. Det känns som att jag absolut kan vara kvar på en plats en längre tid, men det var länge sen nu. Tills nu. Eller om en vecka exakt. Då ska jag faktiskt flytta till Umeå! Det har aldrig tidigare funnits i mina tankegångar men ändå så känns det så himla bra? Jag ska nämligen plugga. Det där läskiga men spännande studentlivet väntar på mah! Det har liksom kommit till mig - Carro, du är typ redo för det här. Innan har jag bara skjutit bort tanken. Kanske också för att jag alltid har varit en virrpanna för vad jag skulle vilja jobba med. Eller, jag har ju haft mina idéer men aldrig känt: THIS IS IT!
 
Nuu kan vi snacka om ett nytt kapitel! Scary stuff. Men jag antar att man måste ha den där lilla gnistan av motivation. Det får ta sin tid att hitta den! Så nu ska jag ju faktiskt landa någonstans, i 3 år. Förhoppningsvis!

1 januari 2015

Igår hade jag en jättebra dag. Att bara vara omkring mina vänner räcker gott och väl, men att jag dessutom kunde vara så elegant klädd att jag till och med blev chockad när jag såg mig själv i spegeln, skåla in det nya året med vatten och fuldansa mig lycklig till kl 02.30 gjorde att denna kväll avslutade året perfekt. 20-talstema stod på schemat så långklänning i svart sammet, pärlsmycken och pälsväst blev min outfit (vilket är så långt bort från mig själv som det bara går.)
 
2014 var året som jag hade så jävla kul och blev lite klokare.
Jag är så tacksam för allt.

RSS 2.0