Beeeeeezth

Hej hörrni, det är måndag igen och jag måste säga att jag har haft ett jättebra lov. Jag minns förra årets sportlov och det kommer nog alltid att vara svårslaget. Men den här veckan har varit toppen :) Fina vänner, familj och massa roligheter hihihii. Imorgon är det praktik, har saknat det ganska mycket, så ska bli kul att komma tillbaka till butiken igen :) Bara 3 veckor kvar. Buhi.

Ikväll ska jaaaaaaag,... (vad är det som är så bra på tvn ikv?) hmmm, något superbra är det ialf som jag ska se, och plugga geografi. Evve pluttungen har praktik i Västervik de kommande 3 veckorna. Vem ska hon nu ha som storasyster och se upp till?! hehehe :) 

Jo! Förfest och Chaplin i lördags var ritkgit lyckad. Jag hade jätteroligt! Tack geléklumpar!

Ni är beeeeezth.   

01.56

Kan inte sova. Och tänker för mycket.


Ryser

Vet ni eller?
Jag har just bytt bakgrundbild på mobilen till en jättefin bild på Rihanna.
Och vet ni sen eller?
Då ringer Madde som är på Rihannas konsert i Australien, och jag fick höra den här låten:
Eminem – Love The Way You Lie

Ryser fortfarande ♥

Brandon Flowers, jag dreglar.


www.uniquejewelleryuf.se



Kika in och fynda på min och Rebeccas hemsida till vårat Uf-företag!
Vi säljer Thomas Sabo smycken till halva priset! :) Klickklick Unique Jewellery UF 

112

Just det, plugga sa vi.
Alexis Weak – 112

Snowboard vs duktig tjej?


Nervös 15-åring på Hultsfredsfestivalen?

Ligger kvar i sängen med datorn i knät och lyssnar på den här underbaringslåten. Klockan är 10.06 och jag tror det är dags att gå upp snart. Äta god frulle. Synd att vi inte har några apelsiner hemma bara. Det får bli havregrynsgröt (alltför länge sen!), ägg och kiwi! Jepp, nu vet ni :)

Igår blev det en jättemysig dag på isen vid appollostugan med Emma, Michaela, hennes småsyskon, Tilda, Daniel och Pontus. Visst att det var ganska mycket snö på isen men det gav bara mig fördelar ;) Mer balans och inte lika hårt om man skulle falla, hihö. Vilket jag inte gjorde! (+poäng.) När klockan blev sådär 18.30 blev jag upphämtad av Pontus, Daniel samt en tv som jag fick trängas med där bak. Hahaah, vi åkte till Emma och bytte ut hennes mot en lite större. Awwh? Vi kollade på Gullivers resor - helt okej film! och Salt - som jag höll på att somna till flera gånger. Såklart berättade vi spökhistorier framåt småtimmarna.

Well! Idag funderade vi på att testa snowboard i Ingatorp, men jag tror vi skjuter fram det. Idag ska jag nog ta fram skolböckerna och få lite gjort. Yes, som den duktiga kvinna jag är.


16.13


Kanye West – All Of The Lights

För härligt ju?

Hej finisar. I fredags blev det som sagt en väldigt trevlig middag hos Lovisan, vi lagade mat tillsammans, satt och pratade, hade osmakliga diskussioner och mådde bara ypperligt bra? hih. Jag lekte taxi och körde hem några utav damerna, somnade på bumsen när jag kom hem.

I lördags var det en hemmadag, dvs sov längeee, åt hela dagen, tog en promme med grannens vovve, åt middag med familjen och kollade på dålig melodifestival samt skalade räkor som man sedan lade på en äggbäddad macka. hehe. Gottee. Känner att jag bara flödar med nyttig och viktig information.

Idag ialf! Söndag. Vilket innerbär balträning i en timme samt att jag fick åka med en nybliven körkortstagare till kusin! Vi åkte hem till Henke och lite senare kom släkten för att förskottsfira att han blir 19 på tisdag. Fatta att Henkeponken blir 19? Amazing. Efter några trevliga timmar med god mat (jepp, jag äter hela tiden) så blev det dags för pokerkväll hos Emmabubblan. Marker och sånt, lite scary men sen efter ett tag vågade man lite mer, hehi. Solsidan i soffan och vi smedde även planer för morgondagen. Då ska vi ut på isen! Tänk skridskor, pimpla och grilla korv! Jag ser mest fram emot att äta utomhus. För härligt ju? 


Ni förstår

Hallåe! Igårkväll åkte jag och Sara till Linköping, bara sådär :) Vi kollade på bio och åt Mc'drive, hihi. Love and other drugs, såå fin och sorglig film. och rolig, och...så. Ni förstår. Ikväll ska jag på trerättersmiddag med massa tjejer. För bra fredag, helt i min smak.
På lovet ska jag roadtrippa och köpa gardiner, dansaaaa, mysa, baka bröd, sova, gå på yoga, och plugga. YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Orange

Hej hörrni. Evve och jag sitter och pluggar, eller.. Evve...pluggar..mest. Vi sitter framför brasan och lyssnar på mysiga låtar som den här finisen. Jag har bokföringsprov på fredag som jag frukar. Ni vet, jag  längtar inte efter det särskillt mycket. Men jag ska sitta några timmar efter skolan imorgon. Punkt slut.

Vet ni vad jag gjorde i morse eller? Jag gick upp 06.15, (går alltid upp 07.00 en vanlig skoldag), stekte ägg och skar apelsinklyftor, gick upp med det för trappan till en sovande Evve och sa med mild röst:

- Evve, jag har gjort frukost till dig :)
- *Mummel*...vaaah?
- Ja, jag har gjort frukost på sängen till dig!
- Varför har du gjort det? Min klocka har inte ens ringt?!
- För att jag ville det och tänkte att du kunde äta innan du ska duscha?
- Men min mage är inte hungrig nu Carro!
- ....... skitunge.

Gick ner med frukosten, gick upp igen och slängde mig i sängen och försov mig. Katching?


Hanna Hellquist

Mitt favoritprogram just nu.
Jepp, klicka på länken. Särskillt till alla "Morgonpasset i p3-fans!" I adore her!

09.24


Tjopling!
Sovmorogn till 10. Mmmh.
Har praktik idag, och lunch med Emma.
Dans ikväll och jag gillar den här dagen!

Egypten


Inte alls klassisk turistbild. Saknar den veckan som tusan! Vill tillbaka hörrni. Och jo, det där med balklänning, jag har fyndat!

Hör och häpna

Mjukiskläder från morgon till kväll. Låter som en klassisk söndag, men idag är det lördag. En solig lördag som har tillbringats hemma. Vaknade flera gånger imorse, men försökte somna om, just för att det är helg. Skulle lika gärna kunnat gå upp vid 08.15.

Igår var jag, Sara och Alex på Zumba! Ja, hör och häpna. Det var roligt, och jag fick håll på dirren eftersom vi hade ätit pizza en kvart innan. HHEE. Jag och kissemissen har suttit ute i solen idag och vi har spunnit. Mysigt. Jag har även skrivit lite på mina personliga brev till sommarens jobb vilket ledde till en storrensning bland papper och pärmar. Pjuuh. Vilken flitig lördag. Inte alls lik förra helgen, men tur är väl det, för annars skulle man aldrig uppskatta allt roligt och galet. Nu ska familjen Svensson äta pizza, det var inte igår! Eller?

Men det är någonting ikväll, som får mig att tro att vi kan gå genom eld.

Natalia Kills – Mirrors
Katy Perry – Firework
Oskar Linnros – Genom eld

Listan som jag har skrivit upp på mobilens anteckningar, ja den där långa listan med massa viktiga saker. Som jag måste ta tag i ni vet? Varför kommer inte vettet fram och får mig att ta tag i dessa saker? Mmmhh. Tänker förmodligen för mycket på andra saker. Igår kollade jag, Emma och Evve på hockey. Just det. Hockey. Jag är aldrig på hockey? Men det var min idé, och jag gillade den :) Dock förlorade Vimmerby, lite surt ändå måste jag säga. Älskar ju känsan av "MÅÅÅÅÅL!" Min balklänningsplan har ändrat sig lite, ska nog inte ha någon alls!

17.46


 Världens finaste blogg

Vilken helg hörrni!


Jag har inte haft tillgång till dator under hela helgen, för underbart måste jag säga.
Har endast gjort trevliga saker! I fredags efter skolan badade jag och 6 andra tejer tunna ute hos Chanco. Premiär för min del med rullepizza? Det var jättegott! Tänk ruccola, vitlök, mozarella och tomater. Mmmmh. Spelade sällskapsspel, spelade gitarr (någon som vill lära mig?) Lördagsmorgonen bestod av bilåkning till Linket med mam, Evve, Sara och Emma. Vi provade balklänningar och jag tror jag har hittat min finis! Mihi. Lite shopping blev det också men jag höll ganska hårt i plånboken måste jag säga. En t-shirt och ett halsband fick jag med mig hem. Vi sov i bilen påväg hem så vi skulle bli pigga inför kvällen. Och det blev en så himla lyckad sådan! Förfest i Saras lägenhet och allt var kalas?! Vidare mot Chapplin, men det gick inte allt för lång tid innan vi fyllde en bil och åkte till Ålhults Herrgård. Där det spökar?!? Buhuu va rädd jag var. När vi väl skulle vända så höll vi på att fastna i snön. Asså shiiiiit.

Idag, pigg? Njaaa, men med ibumitin och litervis med vatten trippade jag bort till balträningen. Henke och jag är duktiga. Hehee. Efter det gick jag till danslokalen för att träffa Sara en stund. Åkte sedan hem för att storstäda mitt rum. Behöööööööööööööövdes. Skola imorgon och jag säger heeeji.


Torsdagskväll

Har just tagit bussen hem från en pannkaks- och sällskapsspelskväll hos Lotta med Chanco och Fanny! Pjuuuh vilken lång mening. Men det var urmys :) Massa prat och jag skrattade så jag fick så himla ont i magen. Hohoho sånt gillar jag. Fredag imorgon och ännu en vecka på sista terminen har snart gått. Sjukligt. Underbart. Panikigt.
Imorgon lutar det mot tunnabadning. SÅ MYSIGT.

Snälla någon, ge mig en vovve.



Så fort jag ens ser en hund vill jag bara ta upp den eller sätta mig vid den och klappa och klappa och gosa. Får ta lite fler promenader med grannens vovve tills jag köper min egna vovveeh! 
Från klockan 17-20 satt jag och mupparan Emma och Sara på Kinan. Åt trerätters och hade det allmänt mysigt. Pratade om allvarliga saker, om oviktiga saker, om pinsamma saker, om minnen. Ni fattar? Mysis!

RSS 2.0