I takt med solnedgången.

Madde och jag tog en tur med kanoten förut, för visst är det en föööör mysig kväll? Helt vindstilla och vi stannade mitt på Borstingen och pratde en timma i takt med solnedgången. Började också tänka på sjöodjuret. Jäklar, så läskigt egentligen? Att se en drak-orm simmandes under ytan. Ja, det är så jag ser sjöodjuret :) Buuhr!

Och, sedan måste jag bara säga en grej som ni bör anteckna med er finaste penna. I fredags när jag kom hem från skolan runt kl 13 så funderade jag på vad jag skulle göra resterande timmar av dagen. Och vet ni vad jag gjorde? Jag drog på mig tighta kläder och joggade runt Koppetorp, 4 km. Säg senast jag tog mig en joggingrunda, PÅ EGET INITIATIV? Helt fantastiskt skönt och rödare tomat fick man nog leta efter. Ack vad jag är duktig ibland.

För lite sömn denna helg?

Jösses hörrni! Vilken otroligt bra helg jag har haft :) Verkligen inga fel! Öltält fredag och lördag. Haahaha, hade riktigt riktigt roligt! Jag har även varit i Västervik och kollat balen när Idah gick. Vackra kvinna! Sara gjorde hennes uppsättning och det blev verkligen såå vackert. Ville gå balen på nytt när man såg alla fina.

Idag har jag varit på konfirmation för min kusin Louise, det var trevligt att träffa släkten igen och bakisäta smörgåstårta. Heh. Hur som helst! Världens bästa helg, och jag bara peppar, peppar och peppar!

OCH när man har såhär kul, glömmer man ju naturligtvis bort att man har ett trevigt psykologiprov imorgon måndag. YEEEEE.

Vill vara Bert, Bert, Bert...

Idag är det spexdag för alla 3:or på Vimmerby Gymnasium :)
Egentligen hade jag velat klä ut mig till Bert, men hittade verkligen ingen röd polotröja, tusan!
Istället klär jag ut mig till en indian. Hurrrr kul? Vill vara Bert, Bert, Bert...

Ikväll är det Öltält också, ska fira att mina två halvor har kommit hem från Magaluf. De ska lära mig hur man egentligen festar :)

Det är inte heller så mycket kvar i skolan, vilket känns himla gött, nu ser man bara fram emot alla roliga saker, ska bland anant åka till Öland med HP08, SHALALALALALA!  

Sånt här är bara för fint.

"Hi Caroline,

by chance I discovered your blogg, cause I was checking out something in Sweden.
Just wanted to say, that your blogg is great. It's fun to return there and read swedish news from time to time. Reminds me of my own youth ;);-)
Wish you all the best, hope you'll never lose your energy, vitality and your joy for life!
Dance on!!!

Sim from Germany"

Ladies


Jag, Michaela, Sara, Emma och Frida. Uhh, hett.

Den där Håkan



Har återigen fått en liten crush på den där Håkan. Hans musik ger mig fantastiska lyckorus och samtidigt vill man bara krypa ner i sängen och gråta lite, visst är det konstigt? Fängslande är nog precis vad han är.

Måste också tillägga att min bal var otrolig på alla sätt och vis. Alla var så vacka och glada.
Inget kunde förstöra liksom.

Trust your instinct


Viktig information

Kan ni gissa vad jag gjorde istället för att plugga duktigt på kristendomsprovet idag?
Jag och Madde lindade in oss i filtar i soffan och kollade på Ariel, den lilla sjöjungfrun. Och vet ni sen? Jag började tjuta när hon gifte sig med Eric och skulle ta farväl av sin familj. Åhh. Vart kommer dessa tårar ifrån egentligen?

Sen måste jag tillägga, har ni sett Mulan? Det måste faktiskt vara världens bästa, roligaste och läskigaste(!) teknade film! CHECK IT OUTTTT! 

Gillah!

Jag har haft en kalashelg :) Har haft det huuuur gött som helst.
I fredags satt vi som sagt på Saras altan och pratade och grillade och drack vin och pratade och skrattade. Ni vet? Asmysigt! Gick sedan ner till Chaplin där det satt 5 personer, och då menar jag verkligen f-e-m personer. Skojar inte. Så vi drog till Emma och satt i trapphuset på inväntan av skjuts hem.

Det blev lördagmorgon och jag mådde fint. Drog till Linköping runt 12 med Sara och Emma. Gilllah! Träffade Sofie och kollade stan, åkte hem till Hanna på bullfika. Herregud, heglen är inte ens slut men den är redan fantastik! Lämnade tillbaka ett par glajjor till en nybliven "kompis", som jag fick med mig hem "av misstag" en gång. Heh. 

Påvägen hem blev det såklart allsång i bilen. Ni vet E-types supergamla låt; Angles crying! When you're far away from me! HAHA, ja ni får skratta :)
Sedan blev det Eurovisionsmys hos Sara innan jag åkte hem för att hoppa i sängen. Hoppihoppi!

Idaaaag! Tar det kortfattat. Balträning; check, skrivit klart krönikan; check, danspass på friskis; check, svampmackor framför Bonde söker fru; CHECK!

Nu taggar vi!



Balen, studentveckan, studenten(!), sommaren, hösten(?), framtiden, livet och kärleken.
Det finns alltid något att fira.

Kom igeeeen!

Klockan är mycket nu, men tänkte ändå lägga mig mellan lysrören ett tag innan jag hoppar i sängen. (Vem kom på att man skulle "hoppa" i sängen?) Hur som helst så gillar jag det :) Hoppihoppi!

Imorgon är det fredag, vilket innebär grillochchill på en folkfylld altan hos Sara. Kvinnan fyller 19 år på söndag! Vi ska dricka gott vin och blanda iskalla drinkar. Koom igeeeeen!

Men ni förstår, det känns som en sommarkväll i juli och allt bara sker, inga planer


Om jag mår bra?
Jag mår fantastiskt.

Det är så mycket som påverkar mig. Maddes pepptalk och det strålande vädret (kan man prata om vädret för mycket?) Kanske trist samtalsämne men ack så skönt.

Idag besökte jag Kalmar med min fina klass och HP09. Det blev en trevlig dag med lite shopping. Fick häjda mina shoppingtankar ett slag. Hade faktiskt kunnat köpa huuur mycket som helst. Ni vet "Fan va snygg, skulle veeerkligen vilja ha en sån där!" Men att ha bra ekonomi inför studenten och alla roligheter är också viktigt för maaaj.
Fick iallafall med mig ett par prickiga fladdriga shorts och en marinblå långklänning. Just precis, det är ju för himla snyggt?!

Madde och jag har hemmagymmat ikväll på gräsmattan med solen i ansiktet och grym musik i högtalarna uppe på balkongen. Om det var härligt? Hehe, skojar du? :)

Men ni förstår, det känns som en sommarkväll i juli och allt bara sker, inga planer.
Sedan kan jag inte sluta lyssna på den här låten heller. Den gör mig lycklig.

På söndag, på söndag


Dance like no one is watching

Detta är ett inlägg som jag trodde försvann, men jag hittade det i utkast (12 timmar senare.) How happy? Sååå, nu kan ni läsa mina tankar från förmiddagen!

Sitter och tar det lugnt inför en heldag med dans. Genrep står på schemat och det betyder dansuppvisning imorgon! :) Allt slit och tid som vi har lagt ner ska äntligen få uppmärksammas. Om det blir min sista dansuppvisning, det vet jag inte. Jag kanske bor kvar här i höst, och då vill jag definitivt ha en grupp :)
Så egentligen känns det bra att inte behöva veta, jag behöver inte vara ledsen eller glad. Bara dansa. 

Igår åt alla ledare och styrelsen middag på Kinarestaurangen. Mycket trevlig och mätt kväll. Äntligen var mitt behov åtgärdat. Mums. 

Så, medans klockan blir 12.00 ska jag börja på en ny dans som jag har fått äran att göra till ett bröllop, mihihi.  

Det har verkligen varit underbart


Hej alla faaaaaaanz! heh.
Jag är hemma från Gran Canaria och det finns inget annat att säga än att det var en uuuuuunderbar vecka. Sol, god mat, promenader, bada i havet, en helgalen partykväll med gotlänningar och norskor, fira mammas 50-årsdag och såklart träffa Madde som överraksade oss på hotellrummet när vi kom fram. Mihih.

Igår var det Valborgsmässoafton (högtidligt namn), och efter många alternativ på kvällens händelser så drog jag och Sara till Djursdala och firade in våren med ett gäng föööööööör härliga människor. Känner mig väldigt glad idag. Nykter festkväll innebär att man ändå får dansa som en tok i ett litet vardagsrum.

Idag har jag dansat i danslokalen och på freeeeeeeeeeedag! Då ska allihopa ledare äta på Kinan :) Ska bli såå mysigt. Kinamat är bland det bästa jag vet. Möms.

Ikväll kommer släkten hit och vi ska umgås, kolla på bilder sedan resan och äta smörgåstårta.
Ni får ursäkta mig om detta inlägg blev på tok för frestande! Men jag gillar  M A T .

Imorgon är det dags för skola igen efter ett underbart lov, ja det har verkligen varit underbart ♥ 

RSS 2.0