Bakom mina nya solglasögon :)

Woow, känns mycket bra det här :)
Känns som att sommarlovet är imorgon och att alla ska grilla. Sånt gillar vi!
Fast egentligen är det ju valborg och  här det ska grillas och festas! Det blir vid en sjö med fina människor :) Kommer nog bli mysigast. men innan dess blir det danslokalen med Johanna och småttingara. Nästa söndag är det dansuppvisning! Säg att det är ett skäääämt! den här terminen har gått så jävla fort.
Måste börja leta efter alla kläder. Jag känner att jag är i tid höhö.
 
Soligt är det idag också och vad passar väl inte bättre än att ha inskaffat
ett par nya solglasögon! 
Nu har jag visst fått hicka. Bäst att kila! 



 

Nu kommer jag sova gott :)

Duktiga! Madde och jag har sprungit runt Koppetorp 4,2 km denna afton :D
Så jäkla duktiga! Efter att ha andats in så mycket frisk luft kommer jag sova som en prinsessa inatt!
Har just duschat och är fortfarande lite red in the face, men det är nice.

Ikväll bjuder jag på dessa sköningar!



Nu blir det te och macka!
plus samhällsboken då.

Look at the stars, look how they shine for you :)

Åt glass med mammii nyss. Gott och sövande på samma gång!
Nu smälldes dörren igen. Evve är hemma.
Jag borde plugga samhäll - buuh varför plåga.
Jag lyssnar på coldplay. Jag känner mig dryg. Borde nog sova i tid ikväll.
Du med skulle jag tro.  

I got it from my mama!

Yeessse, ni ser fullkomligt rätt! Kvinnan har uppdaterat!

Snabbspolning!

Onsdags - Sov med Frida hos hennes mormor :)
Mys med den knäppaste bruden. Ibland tror hon att hon är en kalkon. Jag skämtar Inte.



Fredagen blev som en sommarlovsdag! Min älskade mamma fyllde år denna underbaraingsdag också! Efter skolan och stan med Frida så blev det hem till Honey och äta tacos, sola, GH, tönta oss, och äta massa gott! 
Mys helt enkelt med Hanna, Emily, Piwan, Mia, Linnea och TN. Vaknade dagen efter och vi solade loss helt och hållet! Inte alltför fin bränna jag har fått. Svider och hoppas innerligt att det övergår till en fin brun färg såsmåningom :)


Sen blev det hem och fixa massa inför fest! Middag hos Sara innan ferre, då vi firade henne och Chanco :) 
Tyvärr får inte den här kvällen full pott, hade nog förväntat mig för mycket vilket man inte böööör göra. Musiken var dock underbar och sällskapet likaså :) Får ta igen detta på Valborg!  Inte lång skolvecka det här inte, Gött! 

  
Ser ut som värstingsommarbilden! Good april!    
             

Snygging-Agnes på scen!



Idag måndag förvandlades Frida till en manga samt att vi har hittat sötbollar på höskullen!

Istälelt för att plugga så...

Shiiiiit det dunkar riktig nostalgikänsla hemma hos mig nu kan jag lova! haha, hittade (eller rotade igenom hela skivhyllan för att hitta) en samlingsskiva med det bästa från 1998. hahah! gryyym! Detta bööör checkas :)


Cheep monday

Kollar på tv med systrar och äter punchbollar.
det är american funniest homevideos och nyss va det massa som fick tårtor i ansiktet x)
Någon gång ska jag också kasta en tårta i någons ansikte. verkar så kul ;)



En helt okej dag i skolan :) Imorgon börjar vi kl 12, nice som sjutton.
Jo jag höll på att rasa hela parfymhyllan inne på cubus idag. Guuud det var så nära! och det skulle ju inte sett så bra ut med tanke på att jag nästan är totalt pank just nu. Nej nästa månad ska jag verkligen ha koll på vart mina pengar egentligen försvinner. det är himla läskigt. 

Yes

I fredags vaknade jag gott :) Gabbi gick till skolan och jag låg kvar (band det bästa som finns) men det dröjde inte länge tills jag var tvungen rusa till skolan för att checka in en blodpyton! har ni hört nåt så läskigt! 
kan ju säga att jag verkligen vaknade då. (Gabriella utbildar sig till djurskötare. verkar skitskoj!)
Sen plockades denna håriga lilla (stora) sak ut ur sitt bo. Buuuuhr! 
 

Senare den dagen så virrade vi omkring på Norrköpings alla gator. Höll på att inte hitta hem ett tag, haha (upplevelse) På hemvägen köpte jag glass på McDonalds och kan ni tänka er! det smakade kladdkaka! Så jävla gott! :) hioohi.

Hem och göra tacos och checka filmer (Fjorton suger och Bring it on - en härlig blandning ;) samt Talang 2009. Somnade bums sen. Lördagen innehöll mest prommenad och tågresa. Fick byta sittplats på tåget  två gånger för att de redan var bokade. HAHA, känns  såå lagom mig. 


Jo i onsdags blev det Linköpingstripp! Chanco joinade oss och det blev väldigt skoj. Bland annat smått panik när vi inte kunde få av oss klännigarna inne på Gina. Vi provade både vägen upp och vägen ner, men inget funkade! Med våld och "tyg som dras isär-ljud" lyckades vi komma ut från Linköping oskadda. det var mer på vägen hem som jag "råkade" slå lite för mycket på Chancos skadade lår. mhaha.

Mamma Mia-allsång fylldes i bilen och jag kände att det helt klart blev en lyckad dag. Spenderade mina pengar på en vårjacka och tshirt (: fattig nu. Guuud, nu är påsklovet slut. damn.


Uppdatering tack ?

Så, nu behöver ni inte vänta längre (: I'm back!

Torsdag
Tåg till Norrköping för att umgås lite med min vän Gabriella. (Första gången jag var i Norrköping och kan ju säga att jag ska dit fler gånger, jättemysig stad)  Checkade bio och 5 av 5 toast på den!



En shopaholics bekännelser.

Nu måste jag visst fixa sallad till maten. Återkommer!

Good morning (:

Morgoninlägg är ju alltid trevligt ;) Åt frukost på trappan förut. Timjan (gosigaste kissen) luffade omkring med sin runda mage. Snart blir det små sötungar!
Somnade bums igår, fast hade lampan i fönstret tänd till kl 6 imorse ungefär. Då var det ljust ute!
Soligt idag och 16 grader i solen är Aldrig fel! Chanco och Petra kommer hit idag och vi ska åka till Nyn. Eller jag kommer ju förmodligen cykla när dom tar mopparna x) MYS!, kanske tar med kastspöet också (:


Förra året! Helt knasigt-bakofram va tiden går fort!

Bara tvättmaskinens buller som sällskap typ. sorgligt.


 
Nuserru Lovisa!


Påskmat har man inte letat efter om man säger så. Fredag, Lördag och Söndag har innehållit mestadels släktträffar och mys och mätt. GOTT!
Igårkväll åkte bara jag och mamsen ner till sjön för att fiska lite. en helt underbar evening! Ingen fisk till fångst men däremot ett cyklop hade fastnat på kroken. inga konstigheter! Tog masssssssa fina kort med systemkameran MEN madde har ju naturligtsvis tappat bort överföringssladden (vet att det finns nåt kortare ord men kommer inte på just nuueew).



Idag övningskörde jag pyttelite med madde. GAAAAD, livet har sina goda stunder och mindre goda. Gick ju inte sååå bra om jag säger så. fy fan.

Hände en läskig grej förut. Hoppas du mår bra nu vännen!

Ikväll är det synd om mig. Pappa jobbar, likaså mamma, Evve är på tjejmiddag och Madde hos pojkvännen. Jag är ensam hemma och det ÄR synd om mig! och bättre blir det ju inte när jag tänker på att madde kröp ner i min säng igårinatt för att hon hörde att det spökade. fast det är snälla spöken isåfall så jag ska vara uuberlugn hela natten. Hoppas jag somnar snabbt för tusan!


So you're chicken ?

(AAh, himla goda pannkakor mamma gjorde idag. ovanligt gott! speciellt typ.)
Jag hat sträckt min vänstra ljumske så det gör jätteont att gå. Antar att det hände när klassen lekte kom alla mina kycklingar på idrotten. haha, man måste ju kombinera aktiviteterna med högtider såklart! Efter skolan gick jag hem till Lisa och vi åt goda bullar. Gotti!

Nu är det inte långt kvar till påsklovet alls och jag hoppas att det kommer gå i den långsammanste slowmotion som man bara kan tänka sig! Jag vill göra massvis. Måndagen är iallafall bestämd. då blir det dopp i sjön med Chanco och Petra. och onsdagen blir det shopping i Linköping! och torsdag blir det Norrköping till Gabriella. usch nu känns det som om lovet plötsligt sprang iväg i ett stafettlopp.

Nu ska jag läsa ett par (känns som 10 000) sidor i samhällsboken. sen te&macka. det behövs!


Saknar plutten!
Inte den blicken! Okej, du får din 3:dje Big Mac.

Som säljare bör du blabla och lite bla till.

Usch, lite plågsammt sådär. Sammanfattar ett kapitel om produkter. Borde plugga på matten också. prov imorgon. usch igen. Helst av allt vill jag nörda alla andra avenynrepriser som jag har missat. Sen borde jag stoppa något i magen också. Känner att jag inte är på det mest sprudlande humöret just nu. Lika bra att skärpa mig för det är inget till min fördel iallafall. Grr!


"Det fanns inget annat"



Grillpremiär igår at Gabriellas place! det var hur mysigt som helst! Oj va de kändes som april. naaat. Spelade kubb, lirade gitarr och åt massa grillat (öööhh, såklart). När det blev fuktigt i gräset gick vi in i lusthuset och åt grillade bananer med daimchoklad. Jösses jag blev mätt till öronen. Lite väl dryga skämt och berättelser kunde bara sluta i asgarv och magkramp. "Det fanns inget annat." HAHA. synd att det bara är vi som kan fatta.
Lovely!


Spontaneity

Lite lagom dålig uppdatering sådär MEN jag ska berätta att fredagen tillängnades med Frida på ett drygt tåg, på ett najsigt badhus i Linköping, i ett obehagligt umgänge, i ett mycket trevligare umgänge x)  I en gummibåt och med 20 russinfingrar.
Det där mindre trevliga umgänget kan du läsa mer om på Fridas blogg. "Can I touch ?" Buuuhhhrr! snuskapa! 
Jag kan ju säga att jag blev en aning skräckslagen ett par gånger tills vår hottie till badvakt kom och räddade oss ;) ALLA badvakter var hur...ehm det snyggaste på planeten den dagen ialf.

Det var en underbar dag med en klatch av mina klantigklassiker tror jag. Som pricken över i:et hade vi varit på badhuset alldeles för länge (tydligen?)  så the hottie one hjälpte oss ut genom en genväg. HAHA!
 
Seriösaste bilden!
Jag blir heeelt knäsvag när du gör sådääär!

Otroliga torsdag

Ännu en väldigt sköön dag. Solen ville verkligen lysa på varenda kotte. lovely! Idag på dansen var vi på allaktivitetshuset! shit jag älskar dansgolvet! ubeerskönt och mjukt. Nu har allt som gäller dans i skolan blivit såå mycket roligare! Friday missade bussen så vi tog en solare hemma hos mig. uuuubertrevligt ;) på tal om annat så var Frida jättesnyggich i håret idag!
Dansade en timme förut med Johanna och småttingarna. (: har fått tag i några basketbollar till dansen och det kommer nog bli himla bra tror jag :)

Nu blir det tvmys med Evve sen sova.
Fredag imorgon!
oh, det är verkligen underbart.
Danmark 08

Lovely day

Första april känns bra. Riktigt bra. Nu händer det liksom. Våren är verkligen här för att stanna I HOPE! Himla skönt med solstrålar som träffar benen så det riktigkt värmer (: Sara och jag köpte calippo och solade på baksidan av resecentrum, eller framsidan kanske det var ? hur som helst var det uuuberskönt! Lite Håkan höjde ju defenitivt sommarkänslan. Underbart!





Vi skrev utredande uppsats idag. Antingen om Hjältar eller Kärlek. Jag valde Evig kärlek. Om det verkligen är meningen att man ska leva med någon livet ut, ta första bästa eller leta efter honom bland alla grodor. Varför alltfler människor skiljer sig och att barnen kommer i kläm, att alltfler unga människor stadgar sig tidigare och vad som kommer hända i framtiden. Förr var det ju som att dotterns far bestämmer maken. Hon känner honom inte och de kanske är helt olika för varandra. Hon kan vara hur olycklig som helst. Jag menar, det är ju bara du som kan bestämma vem du är kär i. Det går INTE att tvinga. Kärleken har inga lagar liksom. Jag tror det blev ganska bra. Hoppas.

RSS 2.0