Mammas gata


09.21

Snart hoppar jag på bussen och tar en sväng till Västervik med Chanco :)
Skor och kanske en väska ska inhandlas! Raawr!
Underbart väder nu också!

Clown


Kolla vad jag hittade för clownliknande sötis i mitt arkiv!
Hahah, det är Sara från Hannas maskeradfest för otroliga 4 år sedan!


Idag har jag varit sådär lagom duktig. Kl 10.10 var jag ute med krattan i handen och fyllde ett antal korgar med höstlöv. Var ute i en och en halv timme, så DUKTIGTHETSPOÄNG DÄR!
Sen har jag gjort en grundlig städning av mitt rum också. Ni vet dammsuga och torka golv och hela den grjejen. Rensning av bokhyllan var också behövligt såg jag ;)

Well! Ikväll händer typ inget! Dötrist faktiskt. Så CALL ME!

Silly boy


Partysugen här!

15.17

Heey, kollar på america's best dance crew nu. Lite grymma! Jag dansade också förut (och jaaa! på samma nivå) ;D haha, kanske inte, men kul som sjutton!

Igårkväll blev det film hos Gabbi (som jag inte hade sett på jättelänge) och några tjejer! Det var mysigt :) chips och glass och sånt där gott ni vet! Vi kollade på YesMan som förövrigt var jättebra!

Well, kanske ska övningsköra sen, en höstig måndag som denna!
Löööv!

14.53

NU BLEV JAG VÄLDIGT HUNGRIG PÅ THAIMAT!



"Klockan är ju bara halv 11"

Thank god! Klockan är bara 10.50.
Om Madde aldrig hade sagt att "klockan är ju bara halv 11", så skulle jag ha stått ute vid vägen och väntat på bussen en timme tidigare! Det är sånna grejer man ska ha storasystrar till ;) haha neeva, men bra start känner jag!

Igår blev det som sagt skräckkväll hos Julia. Lovisa, Sara Tove, Pernilla, Julia och Jag åt tacos, mumsig efterrätt och drack och hade det allmänt kul! Haha, alla hade läppstift och var svartmålade. yeaaha, läskigt.  

Klockan 12, (haha) så blir det dans. yeaah, inte speciellt pepp, jävla pissväder. Inte för att vi ska vara utomhus och inte för att det finns några fönster i danslokalen, men sånna här dagar gillar jag inte hösten.
 

Wake up honey

Lördagmorgon :) Mysigt!
Madde ligger fortfarande och sover (eller fortfarande och fortfarande, det är ju lördag för tusan! men jag kunde inte sova mer när klockan slog 09.30), ska väcka henne snart och så ska vi gå ner och äta frukost!
Hungrig tjej här! Ikväll blir det tacomys hos Jullan med några andra awesome girls! puss.

rockrockrock

Tjena fredagskvällen. Inte alltför händelserik. Är faktiskt riktigt trött nu. Antar att det är för man slappnar av nu när man vet att det är lov :) Får se vad som händer under veckan! En sak vet jag iallafall, att det ska fyllas med massa vänner och roliga upplevelser och stunder!

Det är rocktema på idol ikväll, och jag känner verkligen för att rycka upp mig och tokdansa till den här låten just nu! Lite grym!

21.47

Nu tänkte jag sova. Fredag imorgon och det känns skönt.
Appropå skönt så är det höstlov nästa vecka!

DET GILLAS!

Smått och gott ju!


Mina nya skor från Nymans!


Dagens shopping! Second Hand 59 kr! Dock lite för stora, puhm..


Samt den här plånbokisen därifrån också. 29 kr :)


Luggen sitter där den ska!


Gosigaste jackan har jag också :) Från Hemma hos Emma.

Breath you out, breath you in

Hello. Such a day!
Att sova längre än vanligt på morgonen kan göra en hel dag. Det tror jag iallafall! Åkte med mammi in till praktiken kl 10. Fick mest packa upp barnkläder, men längtar tills vi får lite leveranser från Pulz och Twizt & Tango. Så snygga grejer! Saris och jag lunchade på Palma idag. Liiite värt det. Billigt som tusan och gott såklart :) Tror det är billigt hela veckan?

När jag slutade praktiken gick jag till Saris igen på Hårfint och hon klippte rakluugg på mig. Plus att mitt hår doftar godast nu också. Tack gumman! Sen powerwalkade jag upp till idrottshallen och dansade i två timmar (: Gött!

Imorgon och på fredag slutar vi 13.20. Det är också gött!

23.07

Nu är novelljävlen klar! Eller okej, jag har inte suttit med den tills nu, men klar är jag minsann!
Trött efter helgen och imorgon är det skola igen. Wihu.
Natti!

17 Oktober



Den här helgen är det "ledardanshelg" som jag brukar säga. Alla ledare ska göra en gemensam dans, och i år är det Michael Jackson som är temat! Idag dansade vi från 10-15 och imorgon blir det mer! :) Resultatet kommer nog bli awesome!
Gick hem i regn förut. FY! Snart kommer Luddepudde hit och ska sova här :) Länge sen jag träffade honom faktiskt!

Igår efter skolan åkte Frida, Ida och jag omkring i stan och handlade lite. Bland annat massor utav god mat! Det blev hur smarrigt som helst :) Vi kollade på twilight också. Premiär för min del! hhih (OJDÅ) men jag blev inte besviken av alla förväntningar. Den var helt underbar 8) Innan har jag inte förstått varför alla har tyckt att Edward är så snygg? Men nuså! Raaaawr!

22.11

Känner mig bara friskare och friskare :) Har knappt hostat någonting idag!
Klockan är mycket och nu ska jag sova.
Dagens digg: Farmor är bäst!


Let's paint the town!


Haaha, älskar det! Liiite roliga människor!

18.08

Idag tisdag så blev det en allmänt bra dag. Eller en allmänt oseriös dag ska man nog mer säga ;)
Ett lyft från gårdagen ialf!

Evve och jag lagade mat idag och åt upp det. haha, gott också! Nu sitter vi vid varsinn dator och nördar lite såhär på kvällskanten. Mysigt. Tänkte skriva lite på min novell och se om fantasin vill flöda. puss!

"Baby there's a shark in the water"


Ända till kl 4 sög den här dagen totalt.

Jag var nog surast i stan. Deprimerad och allt. Men! sen vände det :)
Och det är väl när allt känns som mest skit som det blir störst skillnad när man blir glad igen you know.

Mamma hade gjort världens godaste kyckling med pasta. Det var väl där vändningen kom ;) haha, sen sjönk den snabbt igen när jag fick se på det enskilda skolkortet. Men vafan.
Sen åkte jag och dansade. Tjejerna var jätteduktiga och verkade ha riktigt kul så det höjde allt igen!
Ett snabbt besök på konsum var bokat så mamma och jag köpte blåbärssoppa. Mandis sa att det tydligen var bra mot förkyldningar så jag hoppas på det bästa! Neeeej, jag är inte frisk än -.-  and it sucks.

Nu ska jag surpla i mig lite blåbärssoppa till och bara må :)

Change me

Inte lite snabbt den här helgen har gått!

Den bestod mest utav:
Fika med vänner
Dancedancedance
God mat!
haha, ja herregud, inget speciellt som har hänt, men har fortfarande ont i nacken sen dansen.
Får ligga på spikmattan till den här låten sen och se om det händer något :)


Fridayfever

Hörrni! Det är fredag! Sinnes vad veckorna går fort nu för tiden. Snart har vi gått ut halva 2an, shiiit började vi inte nyss eller? haha, härligt iallafall :)

Idag slutade vi tidigare än väntat. redan 11.40 :) härligt det med! jag och Fridahoney gick till Nymans och jag köpte skor! Kan lägga ut en bild senare :)
Kl 4 ska jag in till stan igen och träffa Sara och Lovisa, blir nog fika!
Dagens puss till solen ju! Ciao!

Bra skit

Snabbtest på sjukhuset idag. Tydligen ska jag bli frisk efter snart 3 veckor av förkyldning.
YES I HOPE SO!
Nu ska jag plugga lite, sen när lillasyster kommer hem ska vi laga mat tillsammans.

Lyssna! Kick på refrängen!
VV Brown - Shark in the water

Twist and Tango - me likey!

Har inte suttit vid någon dator på hela dagen, förens nu. Känns duktigt!

Idag lunchade jag och mammsen på Lindgrens Thai. Har aldrig ätit där förut och det var hur gott som helst! Älskar thaimat nu plötsligt :) Sen var säljaren Andrea från Twist and Tango på besök hos Hemma hos Emma, då hon visade massor utav nya snygga kläder! Jag blev såhär käääääär! Buuh, kan jag inte bara skrapa fram en miljon på en trisslott nu känner jag!

Efter praktiken gick jag till farmor som hade gjort köttbullar till mig 8) Inte dålig farmor jag har! Sen blev det dans i två timmar. Det var kul idag :) Hade dock varit roligare om jag hade hittat någon toffs att sätta upp håret med. Liite irriterande! haha, nej hör ni vad jag klagar? tönt*

Ska nog kila ner och äta något med familjen :)
Och jo! Imorgon kommer Madde och Kristoffer hem till Sverige igen!

Lady in red



SNYGGT SNYGGT SNYGGT.
Det där med behov alltså...

Ludde


Saknar min lilla saft-bubbel-drickare till kusin!


Okej nu är jag på mycket bättre humör :) Poff!

When theres no where else to run

Känns som om jag inte har någon motivation till något alls. Antar att det är höstdepressionen som närmar sig lite. Alllt regn och allt fler mörka dagar. fy fan. Andra drar istället nytta av det här. De tar långa höstprommenader och rensar ut tankarna, de fotar massa fina naturbilder, de klär sig i de mysiga stickade höstkläderna och sitter bara där med en kopp te. Istället sitter jag nersjunken i min säng och väntar på att snön ska komma och skina upp lite. fy fan för det här. Hjälp mig någon!
Jag vet att jag vill göra så himla mycket. Jag har provat att skriva massa lappar på mål som jag vill nå och göra, men jag vet inte riktigt vad som har gått snett hela tiden? Vet inte ens varför jag sitter och skriver om det här. Det är ju inte precis vad ni vill läsa eller hur ?

Antar att det är just i denna sekund som jag bör rycka upp mig. typ NU!

11.15

Nej nu är det minsann dags för frukost! och några kanelbullar kanske? Grymt sugen nu ialf :)
Igår blev det först en sväng till stan för att dansa med Sara :) alltid lika kul, och nya ideer som ploppar upp. Sen hem en snabbis för att kl 5 åka in till Lollan på middag med några flickor :) Det var hur mysigt som helst! Älska chicken 8) Efter det blev det bråttom till bion - Flickan som lekte med elden. Asbra film :) Sen drog vi hem till Lollan igen på lite efterhäng. me likey!
Nej vad var det jag sa? Frukost!

Feet



Yeeees, just nu sitter mina fötter i et fotbad och myser! Lite grönt te fotsalt, p3 på radion och ett tomt hus. Detta är en höstdag utan dess like! Kom hem för ett tag sedan. Hela klassen har orientering nu. Förutom jag och några andra sjuklingar. Well, jag kommer ju aldrig bli friks om jag ska "småträna" hela tiden ju.

Gick ner på downstairs innan bussen gick hem och Herre Cheesus va snygga höstskor dom har fått in!!! Fastnade för 3 olika par och imorgon ska jag ta med mig ett par hem har jag bestämmt :) Bra va? Helt plötsligt bryr jag mig om mina fötter jättemycket :) Gör det du med!


RSS 2.0