Baby you're a firewooooooooork!

Åhhhh vad jag gillar den här dagen! :):) Massor utav olika saker har påverkat mig positivt idag! Har nog helt enkelt haft för bra människor runt omkring mig idag. Amanda har även testat lite baluppsättningar på mig. Blir bara mer pepp inför den dagen. Kommer tjuta. Alla kommer vara så fina. Hörde även ett klirr i min kassa idag pga. flygförsenings-försäkringen sedan vi var i Egypten i januari. Tack! jag behöver verkligen pengar i dessa tider. 

Lyssnar på min älskade spotifylista nu också --> Vår 2011 
Faaaaaaaaaaan vad bra jag mår! :)   

Aw

Evvegullet sover i min säng. Med två duntäcken. Aw.
Och så lyssnar vi på den här låten: Olle Hedberg – The Scientist 
Eller det är nog mer jag som lyssnar på den.. och hon drömmer om den? Hur som helst.
Hon är sööööööööööööööt! Kl 20 ska vi åka och dansa. :))))))))

CANAL+ en lördagskväll?



Precis innan solen gick ner idag tog jag, mamma, pappa och grannens vovve en promme runt Koppetorp. Det var behövligt för min del. Frisk luft och bra tempo! Iallafall när vovven drar i kopplet ;) Efter den härliga rundan satte vi oss framför tv:n och drack vin. Och åt kex. Jag åt mestadels lantchips. Happy moment där! Och! Lyssna nu, vi tittade på filmerna här ovan. Herregud. Får det gå såhär bra filmer på CANAL+ en lördagskväll? Jag trodde inte det existerade. Pappa ville se mer action. Mamma och jag satt och tjöt. Åh... Men! Det blev lyckliga slut i båda två! Så nu kommer jag sova gott :) Godnatt vänner.

I'm in love with this feeling


weheartit.com

Ryan Bingham


Ryan Bingham – The Weary Kind

Du underbara torsdag

Är jag en mindreader eller vad är det som händer med min magkänsla? 

Cnascarro

Kör, bara köööör!

Hörrni. Det har varit en blåsig onsdag, så ni liksom har koll på vilken intressenivå jag kommer ligga på i dagens inlägg! Sitter i sängen (som är nybäddad i vitt!) Och lyssnar på nostalgimusik. Just det, Håkan Hellström. Han är fin han. Snart är det helg också? Härligt tycker jag. Fast innan dess måste jag skaffa lite disiplin. Ska plugga som ett as en månad framöver, och sen ska jag få åka iväg en sväng. Så som Evve och jag sa; Kör, bara kööööör!

Sen måste ni göra en till sak innan ni blippar vidare till nästa blogg. Klicka in på den här bloggen.
Hon är för bra. Och rolig! Och snygg!

19.18

Nu ska jag dansa mig lycklig. 
Fast måste samtidgt säga att det har varit en kalasdag.
Tack solen?
Dansa, dansa, dansa.

guitar and drums


Broder Daniel – Underground

Love and other drugs


Utgång?

Igår?
Vilken jävla underbar kväll.
Hahah, vad hände egentligen?
Eller vad hände inteee? 
Jag dansade som en tok, Emma fick näsblod, jag slog i bakhuvudet, jag tappade mitt halsband, jag var på en gryyyyym förfest i stans största lägenhet?, jag kom hem ca halv 4 (och det är mycket för lilla Carro!), måste även nämna att jag hetsåt pizza, och här sitter jag nu, hemma i min säng, och mår så fint så ni anar inte. Det är sol vänner. Och jag lyssnar på  Rihanna. Åhhhhh.

Destiny


Jag har börjat märka skumma saker. Och jag ser det lite som att det är menat. Heeh, låter lite klyschigt men jag tror på sånt där. Att allt har en mening. Och att allt blir bra på sitt sätt. Hur saker än slutar, så är det samtidigt början på något nytt.

Idag åt jag lunch på te och presentboden. De erbjöd tomat- och paprikasoppa. Först blev jag lite tveksam, men den var delikat. Så jag satt i den där mysiga utbyggnaden på baksidan, och mööööööööööööööös. Ensam. Och det var skönt ska jag be att få tala om. 

 

Heh?

Ella och Evve sitter i min säng. Jag sitter på min matta. Heh?

Om en timme ska vi dansa. Ska träna som as ikväll! Pepp påre :)
Praktiken idag var kalas! Imorgon ska jag jobba till klockan 18, katching på två timmar där!

Och jo! Jag gillar brödstugans kaffe. Med mjölk.


Dagens lärdom

Heeeeeeeeeeeeeeeeeeej bloggen!
Ett kvällsinlägg här. Det har varit en jättebra måndag. Minus att jag valde att gå i ett par skor med klack. Hela dagen! Har nu kommit till insikt att jag endast kan gå i klackar när jag har druckit alkohol, eftersom man inte bryr sig speciellt mycket om man går lite snett? hehe. Och man känner inte om det gör ont. Yes, det är dagens lärdom. Känns som att jag går på glödande aska nu efteråt. Ajjj.  
  

Would throw my hands up cause baby I tried




En kväll i backen


Härligt med helg, eller vad säger ni? :)

Jag skojar inteeeee!

Mitt trejde inlägg idag, tankspridd eller uttråkad? Hm, tankspridd va?

Vill ni veta vad jag vaknade av? Klart ni vill! Jo, att min pappa sjöng opera nere i köket. Jag skojar inteeee! Härligt. Men jag lyckades somna om en timme sådär. Skönt. Snart ska pappa och jag åka till farmor, som jag inte har träffat på några veckor nu. Jag brukar annars titta förbi ibland, och vad är väl inte roligare än att komma förbi som ett oväntat besök? :) Sedan ska jag träffa Sara och Emma, kanske fika eller promme? Eller teee! Det är jag sugen på. Ikväll ska alla Uf-företagare äta middag på mässhallarna. Låter fint. Vi ska också prata om vårat företag under 2 minuter. jag testade lite förut och insåg att en minut spraaaaaaang iväg, bara sådär. Så Becca och jag får försöka hålla oss korta.

Saker jag längtar till: Nästa vecka, vecka 16, mysiga/galna sommarkvällar med de man gillar bäst. Det sistnämda måste väl egentligen vara det bästa som finns? Fy tusingen ♥

Wednesday



weheartit.com

00.40


Kärlekens tunga


Psykologiläraren kom inte till lektionen i tid, så jag mitt skåp på ryggen (har med mig ganska många böcker hem idag!) och bokstavligt talat spraaaang för att hinna med bussen. Fick ett lyckorus av det. hahah, tack solen. Jag var så glad över att jag hann med en tidigare buss hem att jag skickade ett "tycker om dig"-sms till Sara. Poff liksom?

Idag ska jag plugga massvis med roliga saker! hähäh
Jag ska hemmagymma
Jag ska sola i vårat solarium
Jag ska tvätta håret, vill även klippa mig snart, och färga kanske? Brunt och rött är så hett!!!!
Jag ska spela lite gitarr, eller rättare sagt försöka lära mig själv. Vill så gärna kunna.

Dagens puss tillängnas till mina systrar.


Sara och Emma


Sötisarna kisar i söndagssolen idag!

Det har varit en bra helg, och en bra söndag :) Har haft praktik, varit barnvakt, gått promme, dansat street och vals, träffat kompisar och träffat fin vovve. Och just det, jag har lagt pussel för kung och fosterland! Imorgon är det en ny vecka. Jag gillar mars månad och våren, så ni veeeeet! :)

Fredag, tack och lov.

Sitter i min säng och kollar på Ullared. För tragiskt. Men en sak gillar jag, och det är min säng. Beeeezth. Pratar med Adelinn också, hon är också själv ikväll, fast i Norge då! Då har man mycket att prata om vill jag lova.

Kan väl säga såhär...


"Carro! Är inte det där oljelampan som lyser?!"

Jösses vad jag har spenderat dagar med den häraa tjejen. Igår åkte vi till Ullricehamn för att hämta material till vår monter som vi ska ställa ut på mässan i Oskarshamn imorgon! Sicken mening! Andaaaaaas. Och idag har vi jobbat flitigt och åkt massa bil överallt för att få fram allt som vi ska ha med oss. Kan väl säga såhär att vi är ett äkta exemplar på att göra saker i sista sekund :)

Sen måste jag också meddela er om att jag är förkyld. Tror det kom under lovet då jag åkte skidor. Jag hade inte en ordentlig halsduk på mig. Mysteriet löst! På lördag ska jag ha prakitk på Hemma hos Emma och sedan vara barnvakt åt väääääääääärldens sötaste pojke. Ludde, 4 år. Mihihhi!

RSS 2.0