Och hur kul är det inte ???!

Hållooouu, sitter ensam i lägenheten. Funderar på att gå ut och ta ett glas med Julia. Edvin kommer inte hem förens kl 4 inatt. Mehäää.
Jag måste säga att jag inte känner igen mig själv. Känner mig som en liten hemmafru! Vad hände liksom?!

Imorgon är det sista dagen på praktiken. Ser fram emot att börja praktisera på hemma hos Emma igen. har saknat dom! Och hur kul är det inte att de har öppnat i Linköping? :) Här är deras hemsida, där även jag har fotats på lite bilder. http://www.hemmahosemma.se/
Och hur kul är det inte att MIN BÄSTA EMMA HAR FÅTT KÖRKORT? :)))))

Onsdag, haj!

Hajjj!

Trivs som Linköpingsbo måste jag säga! Skulle kunna stanna här ett bra tag till :)
I måndags fick jag skylta Vero Modas skyltfönster hur jag ville. JAG SNACKAR FRIA HÄNDER. Så himla gulligt ju? :) Och fint blev det.

Det regnar som bara den här, men jag ska börja laga tacos snart, till Edvin kommer hem :) Sen är det massa bra på tv ikväll också! Bonde söker fru, (även om det är lite pinsammt att kolla på!), Berg flyttar in, Grey's, Kungarna, Paradise Hotel, ja YOU NAME IT!


Måndag

Edvin gick till skolan för en timme sen. Jag ska snart äta frukost och sen pallra mg bort till Vero Moda, där jag ska ha praktik i en vecka framöver. Har en känsla av att det kommer bli jätteroligt :)


Lördag 23 Oktober

Målar naglarna och lyssnar på p3, lalala..
Är redan hemma från dansen eftersom det är många solodanser, så det blir desto mer dans för min del imorgon. Jag äääälskar temat :) hihi.

Ikväll ska hela familjen åka till Horn och äta middag. Det ska bli så mysigt :)

Jo! Londonbilderna kommer upp straaaaax! Håll ut!

18.29

Vet ni vad jag gjorde i söndags eller? Jag gick till Vimmerby. Jag och Madde gick till Vimmerby. Tjeenaaaa mina vader på måndagsmorgonen :) I love träningsvärk!

Just nu sitter jag hos Sara S, vi ska snart bege oss vidare till Wendela. Några tjejer i klassen ska kolla på idol och sedan förfesta till Harran. Meeen, jag skippar Harrys ikväll. Ska ju nämligen upp vid halv 9 imorgonbitti och dansa. :) LEDARDANS-DANSA! Ska bli så himla roligt. 10 till 16, på söndag också! :)) Miiih. På söndageftermiddag när jag nästintill lär kolappsa så ska jag sätta mig på tåget till Linket för en veckas praktik. Det ska bli riktigt jävla roligt.

Och jo, Edvin och jag har 2 månader idag. Sickt, eller hur? :)

Bra för öronen

Jazmine Sullivan – Dream Big

Gaaaaleeet!

 

Jag säger bara IGÅÅÅR! Vilken underbar kväll, med massa fina brudar :) Kl 5 åkte jag först på släktmiddag hos min kära farmor, vi åt cheasecake! Och jag älskar det :) När klockan blev 8 trippade jag bort till Sara, där massa fina vänner befann sig :) Jag kom lagom till förrätten ;) Avokado. Mums. Vi satt och pratade kring bordet natten lång. Och jag satt och skrattade mestadels, eller? :) Hur fin kväll som helst anyway!

Imorse kl 10 tog jag bussen hem i det UNDERBARA vädret?! Gaaaaleet :) Madde mötte mig vid vägen och snart ska vi åka till Ica och handla mat. Vilken löövly helg, hörrni! PUSS

21.53

Jag vill ha ett badkar, mer än något annat just nu.
Sen vill jag att mitt öra ska bli friskt, det gör ju ont i halsmandeln ju.
Sen vill jag ha nästa helg. Och jag vill ha nyrakade ben hela tiden. Hahaha, eller hur?
Jag vill hitta m-o-t-i-v-a-t-i-o-n. Till att ta tag i saker, till att gå långpromenader.
Yeaah, that's all for tonight.

Distance



12.18

Åhh, jag är så klantig!
Säkra före det osäkra, säkra före det osäkra.
Det får nog bli mitt nya motto från och med Nu.

Är ledig idag, så jag har just kommit hem från trafikskolan, ska bli klar med filmanalysen nu och sen äta lunch. Senare ikväll ska jag dansa. Endast 7 veckor kvar tills uppvisningen. Ohooo :)

Onsdag, 18.17



Tuddiluuu! Snart är det helg :) Kommer bli en bra sådan. Ska bara hitta den perfeka maskerad-utklädnaden. Kändistema, snälla hjälp mig! Något kul :)

Det är mycket på gång nu också. Har siiiickt mycket i skolan, dansen, projektarbetet, körkortet. När kommer det någon som bankar lite vett i mig? Jag måste ta tag i saker! Istället ligger jag här och gör ganska så meningslösa blogginlägg? Hmm.. det här håller inte.

Carro vill...

...äta kanelbullar och mjölk!

Höst eller ?

Hej-eej! Sitter hos Ädvin i Linköping. Han är i skolan och pluggar, en lööördagsmorgon?! Men jag passar på att plugga lite jag med. Har ju visst prov på tisdag. Och lite annat som måste fixas. Typ att läsa ut Gullivers reesor. Ett gott råd! Läs inte den boken :) 

Jag var i London tisdag till torsdag nu i veckan. Det var väääärt :) Riktigt roligt! Systrar, jag, Kristoffer och Ella. Dock kändes dessa knappa 3 dagar lite för lite. Hann inte kolla på särskillt mycket sevärdheter. Vi gick, och åt, och shoppade för det mesta. Och skrattade :) Och det regnade. Och det sol(ade) tro det eller ej! Vi åt english breakfast, vi åt indiskt, italienskt, äcklig hotellfrukost, delade en hård säng, och såg en och annan snygg outfit! Hell yeaah. Är hemma nu ialf. Eller i Ädvins lägenhet då. Igår mötte han mig vid stationen och vi gck och handlade mat och godis. Kollade på idol och hade det mysigt. Hoppas han kommer hem från skolan snart, vill inte plugga mer! 

  

RSS 2.0