I will rock you

Tisdag är kommen. Himla skön dag faktiskt.
haha, vaknade av ett sms från mamma (som låg i sin säng och snoffsade)
"Är du vaken? 07:03"  Evve den morgonnöten var inte hemma så jag hade ingen liten väckarklocka den här morgonen som annars ständigt brukar springa in i mitt rum och rota kläder ur min garderob. Pallrade mig upp ialf och missade inte bussen (: Duktig start där, värd en liten tummis.

Pluggade till massa rockklassiker förut. Damn! I'ts to good!
Checka!

Finally Friday

Fredagar är heelt klart den bästa dagen på veckan!
Såhär har min dag sett ut:
*Snoozade till ca 07.00 (okej inget speciellt, det gör jag varje dag)
*Gick i snöstorm till skolan från resecetrum (usch! iklädd snögubbe var inte skönt)
*Frida missade bussen (Stackars honey)
* Slutade idag ca 11.40
*Mammut brought me and vi åkte till supermarket för att handla lite. Där träffade jag två av j mina dancekids. Cute stuffs!
* Hem och kollade på Sönvit och de sju dvärgarna. (passande väder) Har nog hittat en ny favorit. GAAAAD, check it out!
(old pic)
*kväll blir det fredags-mys-med-familjen (Madde kommer hem imorgon :)


Summerdream

ojoj! solar för fullt! Kom hem för ungefär en halvtimme sen. Det första som tickade i mitt huvud var glass! jag gick direkt till frysen och vad hittar jag: en burk med glass. här frossas det!
Åh det var härligt. satte mig på jackan på trappen och tryckte på lite schyst sommarmusik på mobilen. The sun vill ha mig! riktigt skönt!
Träffade Petra på bussen och vi pratade massa sommarminnen. Som när vi cyklade en varm sommardag till apollo och badade & solade massa. Eller under folkracet när det var gryyyyymt varmt! Petra, Jag och Sara P tog en cykeltripp till Nyn. såååå underbart. *bankar i skrivbordet för jag saknar*
Men jag har faktiskt bestämmt att den här sommmaren ska bli minst lika underbar!


Chanco och Petra <3


Sara och Petra sötsaker.

Jo,..

Jo måste ju säga också att Frida och jag kollade in sheeetsnygga tapeter
på materialmännen förut! Hon ska fixa sitt rum och mamma va snyggt det kommer bli!

dansar som på, ähh vi kör igen

Sitter här och lyssnar igenom massa gammla musik på en urgammal spellista. Oj, riktigt mysigt! (: Det väger ju upp det tråkiga vädret iallafall.

Istället för raggmunk till lunch åt hela klassen på restaurangskolan. Det var ettorna som lagade och Pernilla var en jätteduktig servitris ialf! och god mat också ju (: För min del blev det Grillspett ris och tzatziki och till efterätt en mangoserbet med flan & frukt (: That was a good one! 
Jag har köpt två läderarmband på Lindex idag. Finally & jättefina .

Jag kan ju informera er om en lite nyare spellista istället för den uråldriga. vore ju ganska snällt (: 

Hiphopper - Thomas Rusiak feat. Teddybears Sthlm
Mayhem - Lorentz & M. Sakarias
Pusher - Henok Achido feat. Sophia Somajo
Sex on fire - Kings of Leon
Daddy's gone - Glasvegas
Tonight - Lykke Li
Segertåget - Maskinen

Gotta på bara!


Te-begär

Det snöar ute. Igen. det är ganska mysigt faktiskt. Har just hoppat i massa mjukiskläder och jag kan ju säga att det inte skulle sitta fel med en stor fet kopp (den där fina jag fick i julklapp av Chanco med Marlyn Monroe) te just i denna sekund. Speciellt det där ananas&vaniljteet som vi hade för jättelänge sen. Plus lite honung då (:

Igår var det massa skoj! Det blev en lång och mätt kväll/natt. Tacopajen var ju hur god som helst samt glasstårtan med hallon och maräng. Graaw!
Vi gjorde massa lekar bl.a som att vissla med nyss kexäten mun x) och att pricka näsan på en bild med bindel och även varvet runt ;) haha. ojoj.

Nu ska mammsen och jag göra våfflor. Tumme upp för det!

Inte trött ett dugg

Vaknade 07.05 idag och det är ovanligt en lördag kan jag säga i Carros liv ;) men det var skönt! Jag tänkte tillbaka på vilken toppenvecka det har varit! I torsdags var det ju tävlingsdags för Madde och jag kan ju avslöja att hon var huuur duktig som helst! Ville bara gluffsa i mig maten hon lagade! Checka Maddes tävlingsbidrag här. Hon kom totalt på delad 4:e plats av 6 finalister!
Hetsapplåder till henne ;)

Igår blev det skola igen. Slappt som vanligt vilket bidrog till att man blir gryyymt trött när det gäller att slå upp matteboken. Frida och jag sitter ju som två ugglor och glor på massa annat mycket mer intressantare! men efter skolan blev det en citytripp och jag köpte present till Gabriella. Hoppas hon blir happy. Friday köpte den kanske snyggaste väskan i år! Jag får nog nöja mig med min ananas-tygpåse ett tag till (: Sedan åkte Jag och Frida hem till mig och kollade på den väldigt nostalgiska och fina filmen Sanning eller Konsekvens. Ungdomsfilmer gjorda på 90-talet säger såå mycket. Det var mys ialf (: och idag när jag vaknade kom jag på att Friday skulle ha fått smaka på mina muffins som jag har bakat så flitigt! Garah, störighetsfaktorn stiger. För det var verkligen nobeldessertklass på dem!


Här kommer en gammal goding!

Kl 16 bär det av till Gabriella (: Det ska bli mys!
Massa tjejer kommer och vi ska laga tacopaj och sjunga singstar.
you name it.


Glassiiiigt

Yey!
Glassigt värre det blev idag.
Mumma på vädret och mumma på min twister (: thih ojoj, det var sommarkänsla på den vill jag lova. Vi satt och solade och fler fräknar antar jag att det har blivit.
Fridas blogg here it comes!
Kollade på Den blå lagunen nyss och MAAARH, Richard är ju typ den snyggaste jag har sett. Riktig såndär stresspanik på honom x)
Men nu börjar halv 8 hos mig. vilken tvnisse jag har blivit! .

17 mars idag tydligen (:


Sveriges snyggaste bulle-grejamoj!
Jag menar kolla in den! Endast ett hårspänne!


Sunny day!  Frida min kompanjon och jag hade verkligen vaknat på rätt sida idag. eller kanske somnat lite för sent igår ? humf, men skrattanfallen kom ju efter vartannat om man säger så! Skrattade åt totalt sjuka och inte alls roliga grejer, fast det är nog just Det som Är det roliga x) mhaha! jag mår helt klart bra när jag är med Friday, det  är konstaterat!

Hon har också skaffat blogg föresten ;) haha. men hon vill inte pipa ut om sitt namn än för att designen tydligen inte är färdig än, men jag kan ju avslöja att den är göööör snygg! nu känner jag mig alldeles för oseriös och antar att ni har slutat läsa x) men hursomhelst! Hoppas din dag va lika bra som min! 

Dagens : När Friday tar i allt hon har och försöker komma ut ur La classe, fast en man håller emot handtaget (jättehårt tydligen, visst va x). möööh, inte världens bästa förklaring men Då, då var det kul vill jag lova x)

Vill ha hallonglass typ nu ?

Åh, en riktigt slappishelg måste jag säga. Har varit hemma och kollat på film och sovit och skippat sminket och gosat halva dagen i pyjamasen. Sånt är nödvändigt vissa dagar (: Imorgon är det måndag och ny vecka och nya möjligheter. woohho, (ironi) . Nej veckorna går ju så fasligt snabbt nu så jag vet inte om det är positivt eller negtivit. Fast tror nog helt klart att det är positivt föresten. Vi vill ju att våren ska komma som en överaskning. Typ imorgon tack ?

På tisdag ska min balla och världens bästa storasyster vara med i radio Kalmar kl halv 12 angående att hon ska vara med i Årets kockelevfinal! MYYY SISTAAA! så skruva in radion rätt då! Just nu är hon på praktik i Stockholm i tre veckor
och på torsdag tänke jag helt enkelt låta mina pupiller sitta fast på vad-Madde-lagar-för-smaskigt-som-juryn-ska-gluffsa-i-sig i Örebro live, (: GOOOO GIRL !!!
nu blir det sova och drömma snälla drömmar.
bra låt att sova till - Summerbreeze med Johnossi


miss you

Popcirkus

Just nu kollar jag in reprisen från onsdagens program av Popciruks och jag får ju rikgit glädjepanik på dom!
Jag menar vilket program!

- James Allan sjunger daddy's gone (:
- Henok Achido sjunger Pusher (:
- Lorentz m. och Sakarias
- Veronica Maggio
- Marit Bergman



jag menar, de vet vad jag helst vill höra :) knas!


One two three uh!

Idag var det ännu en såndär dag så man verkligen inte ville lyfta på täcket och få in lite kalluft. buuh! Men jag pallrade mig upp iallafall och borstade ut det väldigt oraka håret som jag somnade med blött igår. Planerar att klippa mig snart och även göra några ljusa slingor. Vad tycks? Sen åt jag den nya favoriten! Äpple -och lingon yoghurt! shit den slår det mesta på frukostbordet!
Idag som alla andra fredagar blev det en kortisdag och det var skönt. Frida och jag pallrade oss upp till...haha (ett ställe där man kan sola) det var skönt. Kändes precis som att man låg på stranden och stekte (:

I onsdags blev det fest på relaxen och det var kul mot slutet då vi badade hela tiden ;) fast kan ju säga att jag har en aning ont i mina fötter efter att ha gått runt barfota på vattenfylda golv. mamma min vänstra häl vill mig något ont! Men det var ganska kul där ialf :)


Friday diggar kaklet!

Ikväll - planerar att kolla på tv och bara mysa med en chipspåse. Så blir det nog! (:

Dagens! :
Hey ya - Outcast
&

Hiphopper - Thomas Rusiak
woohohoo! Skruvar upp volymen*


Yesterday ins kino

Yees! Bio igår med Chanco Petra och Nattis - toppentjejer (: Vi hade massa kul och jag undrar verkligen vem det var av dem som la fisen just innan filmen skulle börja. mhaha!
Filmen I taket lyser stjärnorna var jättefin. och sorglig. och rolig. och jättefin igen. Verkligen sevärd kan jag tala om.

Ikväll blir det fest på Relaxen (: nicefun!

Dagen till ära : Use somebody - Kings of leon


Snälla nyp mig någon !!!

KINGS OF LEON TILL HULTSFRED!

MAAAAAAAAAAAAAMMMMMMMMMMMMMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!
HÄR SNACKAR VI VÅRSKRIK!
En fantastisk nyhet att somna till. (inte för att jag tror att jag kommer kunna sova nu, men ÄNDÅ).

http://www.rockparty.se/klara-artister/kings-of-leon-%5Bus%5D.aspx

This day





Underbaringsdagen!
Sjuka lärare betyder sluta flera timmar tidigare än tänkt = Goddie på det! Okej, det är inte alls kul att vara sjuk men det är nice att vara ute (istället för att sitta inne i ett syrefattigt klassrum) när solen bara skriker efter oss att komma ut. jag menar, man måste ju lyda ibland ;)
Underbaringen Friday och jag placerade våra asses på brödstugans caféstolar och mumsade i oss sockrade kringlor. Jag provade en ny grej - smoothie på jordgubb och banan som först påminde om nyponsoppa (vilket jag inte diggar speciellt). hahah! En annan gång frida och jag lekte stamkunder ville jag prova en asknasig dryck som hette något afrikanskt? Hursomhelst så ville tydligen lattemaskinen bråka så det rann ju över massvis med mjölk och stuffs hela fyra gånger innan de fick till det. När jag väl skulle smaka den så var det bland det äckligaste jag någonsinn har druckit!! Sånt besvär de gjorde. synd om gummorna!

Efter massa mysprat och sånt som vi alltid kan så solade vi en stund innan bussarna tog oss hem. Fast jag slår vad om att det kommer snöa imorgon x)


 

Måste ju bara tillägga att...

...när det blev dags för disneyklassikerna att köra sin grej på singstarskivan i fredags så fick jag värsting barndomsåterfallet! Jag blev helt bestört när jag hörde Aladdin-låten när de flyger på mattan högt över molnen. Shit! jag måste leta fram den filmen nu!

Smile like you mean it!

Efter att ha raderat inlägget av misstag så är jag arg nu.
AAAH! I give it a try!

Fredagen blev såå lyckad! Den innehöll mest singstar-allsång, asgarv, tacos (inga undantag x), och massor utav godis! har nog seriöst aldrig ätit så mycket godis på en kväll! Funderade först på att sätta in den överfyllda formen med godis i ugnen, men vi ändrade oss ganska snabbt och höll oss till den traditionella versionen istället och tur var väl det (:
Jag fick ont i magen men det finns faktiskt större problem i världen
(oj va tankspridd) ;)

Ellen och jag snoffade oss i varsinn soffa och checkade säkert...7 minuter av filmen "Vad kvinnor vill ha" med Mel Gibson innan vi somnade bums. För det är ju faktiskt skönast att somna till en babblande tvburk. (:

All the girls!

- Alla gör en rolig min!

"Thank god it's friday!"

Snöar ute nu. Igen. Buuhu.
Idag träffade jag Micke och vi tog
en fika efter skolan. haha hej mitt
liv efter skolan är fylld av fika.
Det var himla länge sen vi sågs.

Nu är jag trött men det lär nog försvinna
för ikväll blir det Västerhult som is the place!
Massa brudar ska ses (:
Så nu ska jag nog packa lite roliga stuffs så
skjutsar mamma ner mig till Petra och co!
Var beredd på en helkul nicetwiceig kväll!


Dagens : Lykke Li - Untill we bleed "Hon med bullen"  laugh!
http://www.youtube.com/watch?v=4rGvq3cdJkk

Mycket motion idag!

Har just avnjutit en macka med korv och ett (kanske inte så förtjänat) glas oboy. Skippade nämligen soppan i skolan och drog till piri piri med Frida och Sara (: Där blev det kebabtallrik för hela slanten! tjena mätt man blev!

Sedan gick jag och Frida till biblioteket för lite plugg men inte ens det kunde vi ådstakomma x) inte en enda sida läste jag inför branch- och produktprovet imorgon. Istället blev det massor av prat och babbel och sånt gillar vi! Mycket mer intressantare än konsumenttjänstlagen.
Vi gick även till Jysk där vår kommande praktikplats kommer ta plats! De var jättesnälla mot oss så det blir nog toppen att avsluta terminens sista veckor där (:

Kom hem för 35 minuter sedan från dansen och Kul det var idag :) småttingarna larvade sig inte lika mycket som vanligt och skrek inte heller lika mycket. FRAMSTEG. Så ja, de var duktiga (: Sen blev det jazzdans och kul det var! Dunder (: Ellen är knas som kommer på så snygga och bra grejer. Gaawwh.

Nu ska jag putta ut Madde ur min säng och sova.

 

Tick tick boom!

En ganska najsig dag. Jag åkte hem med den tidiga bussen för en gång skull (känns det som). Det var skönt.
Idag hade halvan av den underbara klassen hjärt- och lungräddning.
Alla gånger innan som vi har haft det så har min hjärna alltid tappat lite bitar på vägen hur man egentligen gör med alla hjärtstopp och allt vad
det heter - men idag! då ville det sätta sig i min hjärna trots allt (lite krånglig beskrivning det här blev men som tur är behöver du inte anteckna)

Dagens låt blir helt klart Daddy's gone med Glas Vegas. Vilken sorlig liten underbaring.

Lyssna här:
http://www.youtube.com/watch?v=3uSdQxKaBfU&feature=related


Nu ska jag nog sola
Go went gone


MASSA ROLIGA BANDSLÄPP TILL HULTSFRED!

Tha Party i lördags - här kommer lite roliga bilder och kan ju inte säga annat än att det var grymt!
Förfesten va liksom klockren. haha, ojoj.
Här är några bilder (Petra lyckades medverka på alla).



Idag - hmf, såklart en fika med Friday. Idag blev det baguette på Epok! En mixad baguette dessutom. Hejsan 166 kr för två baguetter och läsk :O men gott och mätt blev man så jag antar att det var värt det. En aning torr fetaost om jag ska pillra och klaga på något.

Just det! höll ju på att glömma!
Franz Ferdinand och The sounds kommer då till årets grymmaste festivala' !
Satt och nördade The sounds förut och jag känner peppen! :D
Sen var det lite småband som alltid är kul att upptäcka :) 
Nu blir det sängen. den saknar mig.

 

It happens

En toppendag!
Fast det snöande ganska kraftigt ett tag på eftermiddagen, usch säger jag (som de flesta andra).
Frida och jag som har gått runt och blivit helt galna på sommaren. Så vi längtar! Ganska knas hur mycket vi längtar (: Tänk slitna ljusa jenas, romarskor, brun skinn väska, luftig tröja, hippieband massa armband och blont långt hår. Rätt solbrillor också - Wholla!

Jag mår toppen och det känns som allt händer på samma gång just nu. det väntar iallafall roliga saker framöver (:
tror jag måste sova nu. känns som en stor tung boll snurrar sakta inne i mitt huvud exakt nu.

God natt folket!


Take chances, but not the bad ones.

RSS 2.0