Tjejen i mitten kan sin grej!


Modevisningen i fredags var kalasrolig. Jag var stundvis jättenervös men det gick över när man väl stod där uppe. Lovisa Glennfalk fotade alla bilder, så himla duktig tjeeeeeeej!

Sun-day

Hungrar efter frukost! Ska steka ägg. Fööör gott?!
Kl 11 ska Henke och jag på balträning. Vi missade förra gången, men jag hoppas att vi inte snubblar efter allt för mycket :)
Efter det ska jag träffa Saris för en fika. Det gillar vi en söndag som denna. Och hörrni! Det är sol ute? :) Då mår jag bra i själen. Ikväll ska jag och Sara Svensson dansa lite, inför vårat pass på tisdag. Skola imorgon och jag säger hallåååe! :)

Två veckor sedan, vart har mina fräknar försvunnit?
01.24

Hemma efter en riktigt bra morgon, dag, kväll, natt. En bra fredag helt enkelt. 
Vad roligt jag har haft! Nattiiiiii

indestructible


Hur grym?

Kära onsdag.

Ska äta frukost. Apelsin! Och sedan dra mig mot skolan. Längsta sovmorgonen i hela mitt liv känns det som? 10.20, och det behövde jag nog med tanke på gårdagen. Ska banne mig städa rummet när jag kommer hem. Ser inte rimligt ut. Och plugga literaturhistoria. Cheeeeeeeeeeeeck.

Dra mig baklänges.

Christina Perri – Jar Of Hearts
Johnossi – Dead End - Dream Version
Petter – Baksmälla

Dansen idag, tack för att den får mig att tänka på annat. Ska aldrig sluta.


Söndagsmusik

Christina Perri – Jar Of Hearts

Har lyssnat på den här låten några gånger under helgens dansande. Till stretch. Så himla fin låt.
Om jag har träningsvärk? Ja, överallt!
Om jag har fått sämre kondition? Ojaaa...
Om jag är ovig, jaa, snyft.

Men det ska det bli ändring på från och med nu! :)
Åker till Linköping imorgon!


09.32

Danshelg kl 10-16. Har saknat det alltså. Danslokalen. Nu på tisdag startar min och Saras grupp Street fr. 16 år. OCH IKVÄLL! P3GULDGALAAAAAAAAAAAAA!

Skivomslag?


Fritt fram att skriva kontrakt med oss i SEC!

You're simply the best


Bara för att du är så långt borta så saknar jag dig ännu mer, undra varför det är så egentligen? :) Blöhöö jag är en känslig typ.

Katchiiiing!

Kalasbra dag eller?
Efter skolan åkte Jag, Emma, Sara, Macke och Danne till Västervik för att hitta outfits till modevisningen nästa vecka samt för att fixa frillan!
Finfina resultat! Jag ska bli blåhårig på fredag? Heeh :)
 Åt på Mcdonalds, och har just kommit hem. Jättetröttis.
Så bäst att sova nu inför den längsta dagen på hela veckan.
Katchiiiiing!

22.22

Coheed & Cambria – Wake Up - Acoustic Version


Dream version

Mår kalasbra, inga sura miner här inte!
Danspepp, pepp på att komma tillbaka till skolan faktiskt. Inte pluggpepp, utan rutinpepp.
Ikväll ska vi äta tacos. Imorgon ska jag på dansmöte, och sen ska Sara och jag slå våra kloka huvuden ihop.
Känns som att det har hänt mycket här hemma medans jag har varit borta. Ska försöka ta mig tid till att uppdatera mig, och då menar jag inte facebook och bloggvärlden, utan helt andra saker. Viktiga saker. Ya know.

Baby I'm hooooomee!

Saaay whaaaat?! Det har varit en fantastisk vecka.
Strandhäng, bränt mig (check), shoppat skor, glömt dricksa (stackars servicekillen), snorklat bland Nemo och svärdsålar(?), åkt glasbottenbåt (heeeeftiighh), deltagit i rysk vattengympa (hehe), guppat i havet, simmat i havet, solat på en sandö, inte badat i poolen (ischock, ja), fått massage (ajjjj), druckit goda drinkar och mindre goda drinkar, fått inställt flyg i 15 timmar, bott på två hotell, varit i Egypten 2 ggr, tappat bort mig själv i hissen, blivit lurad av servitören, ätit fantastisk youhurt, sett delfiner i havet, inte hajar tack och lov, skrattat åt fulla ryssar, lyssnat på gryyyyym livemusik (inte på arabiska tack och lov). Blivit inlindad som en mumie med cocos.

Ni fattar va?  


Le Pacha


Hejdåråå fina läsare! Kommer hem till  sommaren igen! Elleeeer? :)

3 Januari 2011, Måndag

Heje!

Skidåkning och tårta har stått på schemat för min del idag. Det var jättekul i skidbacken, även om jag inte håller mig till den proffisionella nivån i mitt sällskap ;) Efter en heldag i Kisa åkte jag Mamma och Evve till Ludde som fyller 4 år idag! Sötisgubben. Han blev jätteblyg när vi sjöng för honom i dörren. Hihi sötis. Lite mer Ludvig i vardagen skulle göra allt mycket positivare :)

Imorgon ska jag packa klart allt inför Egyptenresan. GAAAH, kan man längta såhär mycket? Hoppas bara jag får reda ut lite saker imorgon.

Dansterminen startar vecka 4. Längtar efter att komma igång med mitt skapande ;) Street från 16 år är det som gäller, tror på en kanontermin! Min sista termin om jag inte bor i Vimmerby i höst!

Allt för min systerSåå sevärd film.

RSS 2.0