JAG ÄR GRYM

 
Jag ger mig själv lite peppande självkänsla efter att läst några sidor i Isabella Löwengrips bok "Isabellas hemligheter". Har tillbringat fem fina dagar här i Norge del 2 (som jag kallar det), och den bästa dagen har varit idag, då jag nämligen var ledig. Bergen strålar och jag har gått på gator som jag aldrig har vandrat på förut, ätit glass vid hamnen där vi alltid brukade sola, provat fina kläder på Weekday och Carlings OCH har äntligen köpt de där röda shortsen, bränt mig i ansiktet (min belgiska sambo blev nästan rädd), tränat ett superroligt zumbapass, picknickat på en gräsplätt i solen, promenerat genom Nordnesparken och fotat som en tok med min superbraiga nyiga mobilkamera. 6 timmars utomhusluft var bra för mig.

Är så glad för stunden även om många tankar ständigt vandrar till det tråkiga besked som jag fick höra i tisdagskväll. Alla tankar går till dig och dina närmaste. Vila i frid kära Jacob.
 

THIS IS CRAZY


Världens bästa överraskningstjej är hemma på besök. ååååååååh!
Jag såg Kristoffer på Köket igårkväll och tiden liksom stannade upp.
"Är du hemma?! Är Madde också det? Hallå, Kristoffer, ÄR MADDE HÄR?!" och när jag vrider på huvudet så står hon där, 20 meter bort. Jag grät som ett barn i säkert 1 timme, alkoholen hjälpte mig nog på traven också.
Jag fick huvudvärk och vätskebrist efter alla blöta tårar. Efter 10 händelserika månader har jag äntligen fått krama om dig igen, jag har saknat dig så!


the green dress


Trivs något otroligt bra av att vara hemma.
Det har redan gått en vecka och jag har nu två fina veckor kvar här. Efter det så åker jag tillbaka till Bergen, där jag flyttar in med fyra nya personer i ett mysigt kollektiv. *SPÄÄNÄNDÄ*

Igår var det min 20-årsdag och den blev riktigt fin hörrni. Tack!


RSS 2.0