Hejdå Bergen!


Ses snart igen!

NO JOKE

ÅHHH, SICKEN KALASDAG!

1. Peter fyller 23 år idag så han fick tårta på sängen och vi sjöng ja må du leva.
2. I nästa stund började vi vår vandring till Lövstakken EFTERSOM DET VAR 20+ OCH STRÅLANDE SOL.
3. Köpte därefter färsk frukt och åt havregrynsgröt på baksidan av huset med resterande roomies.
4. Vi drog ner till byn och Inside bar där vi åt himelska hamburgare. No joke. Jag tog en med champinjoner och jag känner ingen ånger!
5. Gick på lägenhetsvisning för sista gången - dvs. jag fick rummet! "Vill du skriva kontrakt redan nu?" eeeehhhh, GÄRNA DET. Känns så jääääävla skönt att jag äntligen har ett rum, i en superfin lägenhet, i ett supermysigt centralt område med kullerstensgator och vita hus med blåa fönsterkarmar. 

Nu är jag superröd i nyllet så jag smörjer med aloe vera varannan minut. Tack sunshine!

17 maj


Norges nationaldag är nu över och vi har firat det fullt ut med krogrunda, ätit römmegröt, vifftat med norgeflaggor och druckit drinkar mitt på blanka dan'. Nu ska jag sova bredvid min kompanjon och upp tidigt imorgon för jobb. Och japp, jag var glad den kvällen. Trevlig helg!  

LOVEDen här låten tillängnas dig Sara. Idag fyller hon 20 år. Ni vet den där tjejen som är världens bästa. Hon som alltid finns där när man behöver henne, hon som alltid är pratig och glad. Kramas med henne kan man göra i evigheter. Grattis på födelsedagen, vi kör ett Bergen-Vimmerby samtal i eftermiddag! ♥ 

LÅNGBRÖSSLE


Draaaa mig baklänges! Jag åker hem om 14 dagar. Fjorton dagar! Jag längtar ihjäl mig. Då ska jag ro ut med båten och fiska, gå till frisören, paddla i Borstingen, ta hål i öronen, ta kvällsdopp, gå promenader med pappa, sova sked med Evve, äta yoghurt (blir helt sprallig i kroppen när norrmännen säger "jåå-ghurt"), sen ska jag laga massa mat, ha en 20-årsfest, ta med mamma på en utflyckt, gosa med grannhunden och ta med henne runt Koppetorp så hon får nosa i gräset precis hur länge hon vill! Så ni förstår, jag längtar jättemycket. 3 veckor av ledighet kommer bli underbart. PeAcE******* 


CREME BRULEE

I lördags efter jobbet åkte jag och 10 kollegor minibuss ut till Griegerhallen, där resterande 340 medarbetare befann sig! Det hade blivit dags för personalfest och sånna tillställningar skämtar man inte bort! Griegerhallen är en stor partylokal med glasväggar och har små små glödlampor som hänger ned från taket. Jag var dvs. helt tagen av atmosfären! Det blev tapasbuffé, komikeruppträdande och ganska så snabbt bildades ett dansgolv och ingen var sen för en sväng om! Denna kväll får ett syyyykt bra betyg av mig: 10 av 10 möjliga creme brulee's.

Igår var det en väldigt social dag. Vi hade visning av lägenheten och folk kom och gick under ca 1 timme. Vi har i princip redan bestämt oss för vilka som ska få ta över lägenheten, så nu är det bara ett kontrakt som ska skrivas på. Känns otroligt skönt att få detta överstökat. Efter det så var det min tur att gå på två lägenhetsvisningar och båda kändes riktigt bra, plus att SATS ligger ett stenkast bort. Så håll tummarna för mig nu!

BEAUTY


Foto: Josefin Eek

Åh, detta är min fina lillasyster och Alexander. Fick ett mms av Kajsa och jag fälde en tår.
Så otroligt fina, önskar att jag kunde vara där och se dig sis, men nu är det inte långt kvar tills jag kommer hem!

11.01


Igår gick vi på lina ute i Nygårsparken.
Till en början var det helt omöjligt men som man säger; träning ger färdighet.
Kvällen innan var vi ute på en irländsk pub och dansade som tokar. Verkligen kjempegøy!

PICTURE OF THE DAY


Visst är dom för fina, mina klippor!  (Bild från Sandviksfjellet)

RSS 2.0